Πετάει η Σερένα

22:14 23/5/2013 - Πηγή: AEK365

Κατακτώντας τέσσερα σερί τουρνουά, σε Μαϊάμι, Τσάρλεστον, Μαδρίτη και Ρώμη, τα τρία τελευταία στο χώμα και με ένα σερί 22 συνεχόμενων νικών και με απώλεια μόλις 4 σετ, η 31χρονη Αμερικανίδα φορτσάρει για το Ρολάν Γκαρός πιο δυναμική από ποτέ, για τη διεκδίκηση του δεύτερου μόλις τίτλου της στη γαλλική πρωτεύουσα.

Έντεκα χρόνια μετά την κατάκτηση του χωμάτινου Γκραν Σλαμ κόντρα στην αδελφή της Βένους, η Σερένα θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει τους «δαίμονές» της, ώστε να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια

σε μια από τις πιο αγαπημένες της πόλεις στον κόσμο, που ωστόσο δεν της έχει... φερθεί και τόσο καλά.

Οι τραυματισμοί τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και οι παγίδες στις οποίες έπεφτε, με αντιπάλους υποδεέστερες δεν της επέτρεψαν να προχωρήσει όσο εκείνη θα ήθελε. Κι ας είναι από τις ελάχιστες που έχει καταφέρει να συμπληρώσει την τετράδα των Major που έχει πάρει πλέον το όνομά της (Serena Slam).

Φέτος, όμως, κάτι έχει αλλάξει... «Νιώθω πολύ καλά και σίγουρα είμαι πιο προσεκτική. Νιώθω ότι θέλω να κερδίσω κάθε πόντο και κάθε μπαλιά στο Ρολάν Γκαρός. Και θα δουλέψω πολύ σκληρά, κάνοντας το καλύτερο που μπορώ», ήταν τα λόγια της Σερένα λίγο πριν από το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι.

«Δεν νιώθω καμία πίεση πλέον. Ίσως στο παρελθόν να είχα άγχος. Όπως λέω πάντα έχω κερδίσει όλα τα Γκραν Σλαμ. Ίσως το Ρολάν Γκαρός να το έχω κατακτήσει μόνο μια φορά, όμως υπάρχουν αρκετές που δεν μπορούν», συμπλήρωσε.

Η Μαρία Σαράποβα, αν φυσικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετά και την ίωση που την ταλαιπώρησε, ίσως είναι η μοναδική από τις «παλιές» που μπορούν να την κοντράρουν. Σε ό,τι αφορά τη νέα «φουρνιά» η Βικτόρια Αζαρένκα δείχνει να μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από τις υπόλοιπες. Όλα επί τω έργω...

Keywords
Τυχαία Θέματα