Ίνγκλις, ο Καναδός μπόμπερ στόχος της Βασίλισσας (VIDEOS)

09:08 24/10/2014 - Πηγή: AEK365

Τον λένε... Άγγλο, είναι Καναδός και έφτιαξε το όνομά του στην Ισπανία, όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για τον Καρλ Ίνγκλις, τον έμπειρο γκαρντ (33 ετών), ο οποίος είναι στην κορυφή της λίστας του Ζιάγκου και μπορεί να ενισχύσει άμεσα την ΑΕΚ στο σκοράρισμα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει δώσει το οκ και Αλεξίου και Ζιάγκος προσπαθούν να πείσουν τον Καναδό και να τον φέρουν το αργότερο την Δευτέρα στην Αθήνα.

Γνώστης του ευρωπαϊκού

μπάσκετ καθώς πρωτοεμφανίστηκε το 2005 στην Βίρτους Μπολόνια και αγωνίζεται στην Ισπανία από το 2007, όταν και πήρε μεταγραφή από την κροατική Ζαντάρ για τη Γκραν Κανάρια. Έκτοτε φόρεσε τις φανέλες των Κάχα Λαμποράλ, Μπανταλόνα, Καχασόλ, Εστουντιάντες και Τενερίφης.

Ο Ίνγκλις χαρακτηρίζεται για το επιθετικό του παιχνίδι, καθώς είναι εξαιρετικός σκόρερ. Μάλιστα, η προπέρσινη σεζόν του με την Εστουντιάντες (17,2 πόντοι μ.ο σε 26 ματς) κίνησε το ενδιάφερον της Μπαρτσελόνα μεσούσης εκείνης της περιόδου, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήταν η σειρά της Ρεάλ να εξετάσει το ενδεχόμενο απόκτησής του. Επίσης σύμφωνα με δημοσιεύματα έπαιξε γερά και για τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2013, αλλά και για την Μακάμπι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, με ύψος 1.96μ., αγωνίζεται στη θέση του σούτιν γκαρντ θα πάρει στο ρόστερ τη θέση του Ουίλιαμσον κι εκτός από την θέση 2 παίζει και στο 3. Ως προσωπικότητα, ο Ίνγκλις χαρακτηρίζεται από την ωριμότητα και τη μαχητικότητά του, καθώς έχει στιγματιστεί από τον χαμό των γονιών του σε ηλικία 5 ετών, εξαιτίας πυρκαγιάς στο σπίτι τους. Αυτό τον ανάγκασε να σκληραγωγηθεί με το μπάσκετ να αποδεικνύεται η ιδανική διέξοδος για εκείνον.

* Το πρώτο βίντεο από αυτά που ακολουθούν είναι το αφιέρωμα της λίγκας ACB για την ανάδειξη του ως MVP του πρωταθλήματος τον Ιανουάριο του 2013 με την φανέλα της Εστουντιάντες. Το δεύτερο είναι πιο εκτενές και περιλαμβάνει εντυπωσιακά στιγμιότυπα από διάφορες σεζόν του στην Ισπανία, συμπεριλαβανομένης της περσινής με την Τενερίφη.

Keywords
Τυχαία Θέματα