Περίπατος πριν την Προ Ρέκο

23:19 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

Έναν ωραίο κολυμβητικό περίπατο στην πισίνα του Παλαιού Φαλήρου, την αναπληρωματική έδρα του ΝΟ Αργοστολίου (λόγω προβλημάτων στο κολυμβητήριό του), έκανε ο Ολυμπιακός πριν από το δεύτερο φετινό ευρωπαϊκό του ματς για το τσάμπιονς λιγκ, αυτό με την Προ Ρέκο την Τετάρτη. Ήταν μια χαλαρή προπόνηση για τους ερυθρόλευκους που επιβλήθηκαν άνετα για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών με 16-1 της ομάδας από την Κεφαλονιά -η οποία δείχνει πολύ αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι- και έκανε το 5 στα

5 συγκατοικώντας πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων Θοδωρής Βλάχος άφησε εκτός 13άδας βασικούς παίκτες (Δεληγιάννης, Γούνας, Δελακάς, Ντόσκας, Σχίζας) για ξεκούραση και αποθεραπεία εν όψει Προ Ρέκο και χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-16

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-4, 1-2, 0-5, 0-5

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Μεζίλης, Δαμδηνόπουλος, Δουδέσης Π. 1, Δανούρδης, Μίσιτς, Σφαντός, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης, Μπελέρης, Ντότσικας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανίδης, Τσαχειλίδης 3, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 5, Πρέκας, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Τζώρτζης 2, Βλαχόπουλος 2, Λιαπάκης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός

Keywords
Τυχαία Θέματα