«Περήφανος για την ομάδα»

17:08 11/1/2015 - Πηγή: AEK365

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Σερβία και το 15-15 που δίνει ελπίδες πρόκρισης στην Εθνική Νεων του χάντμπολ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Σεϊρεκίδης σχολίασε: «Η φουρνιά αυτή απέδειξε ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά της. Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και αυτούς τους παίκτες και τους ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει. Αξίζαμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο. Κρατήσαμε την Σερβία στα 5 γκολ στο ημίχρονο και στα 15 σε όλο τον αγώνα. Οι παίκτες έδειξαν αυτοσυγκέντρωση και

ωριμότητα. Είναι κρίμα γιατί χάθηκε η πρόκριση στις λεπτομέρειες».

Ο αρχηγός της Εθνικής Πέτρος Μπουκοβίνας σχολίασε: «Το πιστέψαμε πραγματικά και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Μας μένει η πικρία για τον τρόπου που αποκλειστήκαμε. Το θέλαμε πάρα πολύ. Είχαμε πει ότι πρέπει στην άμυνα να είμαστε πολύ καλοί και το κάναμε. Στο τέλος λίγο η τύχη, λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού μας στοίχισε. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι ο αθλητισμός».

Στανόγιεβιτς: «Έπρεπε να περάσουμε μαζί»
Ειλικρινής ο Σέρβος Ομοσπονδιακός τεχνικός Βλάντιμιρ Στανόγιεβιτς παραδέχθηκε ότι η ομάδα του πιέστηκε πάρα πολύ και ότι η Ελλάδα άξιζε εξίσου την πρόκριση. «Δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι το ματς. Περίμενα δύσκολο παιχνίδι, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Η Ελλάδα έπαιξε πολύ καλά και ειδικά ο τερματοφύλακας της. Μακάρι να περνούσαμε και οι δύο στα τελικά, το άξιζαν και οι δύο ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα