«Περαστικά και σε περιμένουμε Ντάρεν»

00:26 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο έμπειρος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ώστε να ξεπεράσει μια καλή την ελκώδη κολίτιδα που από την πάσχει εδώ και δύο χρόνια (!) και θα μπορεί να σκεφτεί ξανά το ποδόσφαιρο από το καλοκαίρι...

Σε κάτι τέτοιες στιγμές, τα λόγια των προπονητών είναι πάντα πολύ σημαντικά και έχουν θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία και την προσπάθεια του παίκτη για ανάρρωση και πλήρη αγωνιστική ανάκαμψη.

Για τον λόγο αυτό, ο νέος ομοσπονδιακός κόουτς της Σκοτίας, Γκόρντον Στράχαν,

με επίσημη τοποθέτησή του, αφού ευχήθηκε περαστικά στον διεθνή ποδοσφαιριστή, τόνισε πως τον περιμένει όποτε αισθανθεί απόλυτα υγιής και έτοιμος να κλωτσήσει ξανά μπάλα...

«Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά και καλή ανάρρωση στον Ντάρεν εκ μέρους της εθνικής ομάδας της Σκοτίας και του τεχνικού επιτελείου. Μίλησα με τον Ντάρεν την περασμένη Τρίτη και ξέρω ότι πήρε την απόφαση να χειρουργηθεί, βάζοντας πάνω απ' όλα την υγεία του και φυσικά είχε την πλήρη στήριξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αφοσίωση και η περηφάνια του Ντάρεν κάθε φορά που αγωνίζεται με τη φανέλα με το εθνόσημο, αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα.

Νομίζω μιλάω εκ μέρους όλων των Σκοτσέζων φιλάθλων όταν λέω ότι θα περιμένουμε να επιστρέψει δυνατός και τον υπολογίζω στα μελλοντικά μου σχέδια. Παραμένει ένα πολύ σημαντικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και όποτε καταφέρει να ενσωματωθεί ξανά με την ομάδα μας, θα είναι ευπρόσδεκτος» ήταν η δήλωση του Στράχαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα