Β' ΕΘΝΙΚΗ | Νήαρ Ηστ: "Δεχόμαστε πόλεμο, θα παραιτηθούμε"

Με ανακοίνωσή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Πρόεδρος της Νήαρ Ηστ Δημήτρης Χαϊμαλίδης και ο Αντιπρόεδρος Νικόλαος Κούλης, προαναγγέλλουν την παραίτησή τους από το ΔΣ της ομάδας, κάνοντας λόγο για πόλεμο που δέχεται η ομάδα από τον Δήμο της Πόλης.

Η ανακοίνωση:

"Φίλαθλοι της ομάδας μας

Νιώθουμε υποχρέωση μας να σας ενημερώσουμε για τις σκέψεις μας σαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Νηαρ Ηστ μετά από τον πόλεμο που υφίσταται

η ομάδα μας από μέσα αλλά και από την τοπική κοινωνία και αυτοδιοίκηση .Οπως όλοι γνωρίζετε μέσα από τις αναρτήσεις μας στην επίσημη ιστοσελίδα μας, στο facebook και μέσα από τις αφίσες που έχουν αναρτηθεί σε όλη την πόλη μας αλλά και στο δημαρχείο μας στις 25/1/2013 θα γίνει ο ετήσιος χορός της ομάδας μας .

Την ίδια ημέρα και ώρα ο πρώην αντιδήμαρχος κύριος Λυκουδης αποφάσισε να κάνει την κοπή της πίτας του γυμναστήριου «Καισαριο» σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Για όσους δεν γνωρίζετε το Καισαριο λειτουργεί με το ΑΦΜ της Νηαρ Ηστ και μέσα από ένα μνημόνιο είναι για αυτό διοικητικά και οικονομικα υπεύθυνος ο δήμος.

Έτσι λοιπόν το υποκατάστημα της Νηαρ Ηστ πάει κόντρα στην ομάδα και διοίκηση και αυτόνομα αποφασίζει και διατάζει. Δηλαδή οι υπάλληλοι της Νηαρ ηΗστ που έχει επιβάλει ο δήμος να τους έχουμε και δεν μπορούμε να πάρουμε ασφαλιστική ενημερότητα γιατί ο δήμος χρωστάει εργατικές εισφορές θα κόψουν πίτα μόνοι τους χωρίς την διοίκηση της ομάδας και φυσικά του γυμναστήριου την ίδια ώρα με τον χορό μας .Όλα αυτά βέβαια υπό την αιγίδα του κύριου Λυκουδη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε αρνήθηκε πεισματικά να αλλάξει ημερομηνία ο κύριος Λυκουδης λέγοντας ότι έχει ενημερώσει ήδη τον κόσμο και με την σειρά μας ρωτάμε τον δήμαρχο: Κύριε δήμαρχε δεν έχετε άποψη για το θέμα εάν έχετε θα ήθελα να την ακούσω.

Το όλο ζήτημα για εμάς προσωπικά είναι προσβλητικό και εφόσον ο κύριος Λυκουδης αποφασίζει για την ομάδα. Εμείς σήμερα θα συγκαλέσουμε διοικητικό συμβούλιο θα δηλώσουμε την παραίτηση μας και θα συγκαλέσουμε έκτατη γενική συνέλευση με θέμα εκλογές νέου διοικητικού συμβουλίου και βέβαια προσκαλούμε τον κύριο Λυκουδη να αναλάβει την ομάδα. Βέβαια η πρόσκληση ισχύει και για κάθε πολίτη της πόλης μας που θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Μια ομάδα που εξυγιάναμε και δίνει δουλειά σε 13 προπονητές και 3 διοικητικούς υπάλληλους από την πόλη μας και οι οποίοι είναι πληρωμένοι στο 100% για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Μια ομάδα η οποία έχει κάτω από την σκεπή της 420 αθλητές από 5 έως 35 ετών. Στο 99,9% όλοι κάτοικοι τησ πόλης μας και όταν την παραλάβαμε είχε 250 αθλητές. Μια ομάδα η οποία είναι η ιστορία του τόπου μας αλλά από ότι καταλαβαίνουμε μάλλον δεν ενδιαφέρει και πολλούς αυτό. Η μήπως να ρωτήσω πόσα διαρκείας πήρε το δημοτικό συμβούλιο. Κύριοι τοπικοί άρχοντες κλείσατε μια ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου ελπίζω να μην καταφέρετε να κλείσετε και την Νηαρ Ηστ. Σας περιμένουμε λοιπόν κύριε Λυκουδη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΧΑΜΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ".

Keywords
Τυχαία Θέματα