Πέρασε από Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

21:05 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, αν και βρήκε κάποια αντίσταση από τους Μακεδόνες κατάφερε να πάρει το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια επικράτησαν με 3-1 σετ των Μακεδόνων, στο πλαίσιο της αναμέτρησης για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους.

Το ματς

Η ΑΕΚ

με τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών που έχουν κάνει δύσκολο το έργο τους, προσπάθησαν να πάρουν από την αρχή ένα γρήγορο προβάδισμα, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στην πορεία. Έτσι κι έγινε και σύντομα η ομάδα έφτασε να προηγείται με 1-0 στα σετ.
Δε υπήρξε ανάλογη συνέχεια, όμως αφού οι γηπεδούχες ήθελαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η Ένωση και φάνηκαν ανταγωνιστικές καταφέρνοντας να φτάσουν να ισοφαρίσουν το ματς.
Έπειτα, τα κορίτσια του Αποστόλη Οικονόμου με πάθος και στόχο να μην χάσουν ούτε βαθμό μπήκαν αποφασισμένα και με βελτιωμένη άμυνα, αλλά και επίθεση έφτασαν στη νίκη με 3-1 σετ. Αυτό το αποτέλεσμα τους δίνει τη δυνατότητα να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να παραμένουν παράλληλα μέσα στους στόχους τους.

Τα σετ: 15-25, 25-21, 17-25,15-25.

Μακεδόνες Αξιού (Μανώλης Σκουλικάρης): Μαλιγκάνη, Δραγουμάνου, Τυφλιώρη, Μερτέκη , Μεταξά 2, Βεργίδου , Ασλανίδου, Φαλέγκα, Μεταξά.

ΑΕΚ (Απόστολος Οικονόμου): Τοτσίδου, Κις, Μποροβίντσεκ, Παπαφωτίου , Παπαγεωργίου, Ρόγκα, Τζανακάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα