Στη Λάτσιο το ντέρμπι

20:54 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΠΑΛΕΡΜΟ: 1-1
Γήπεδο: Φρίουλι

Στο 90' γλίτωσε η Ουντινέζε που με γκολ του Ντι Νατάλε πήρε την ισοπαλία 1-1 από την Παλέρμο.

Η Παλέρμο άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με δυνατό σουτ του Ίλισιτς και στη συνέχεα το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένος με της δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν κυρίως με τους Ντι Νατάλε και Μίκολι, αλλά οι δύο γκολκίπερ

κατέβασαν ρολά.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60' η Ουντινέζε έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ερτό και στη συνέχεια η Παλέρμο πίεσε και είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά στο 90' μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ουικανί, ο Ντι Νατάλε έκανε το 1-1.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα Πίντζι (67' Λατσάρι), Μπαντού (41' Μουριέλ), Άλαν, Πασκουάλ, Περέιρα (77' Μαϊκοσουέλ), Ντι Νατάλε.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Ουικανί, Μυνιόθ, Ντονάτι, Φον Μπέργκεν, Πιζάνο, Μπαρέτο, Κούρτιτς, Ίλισιτς, Γκαρσία , Μίκολι (46' Μπριέντζα), Ντιμπάλα (57' Αρέβαλο).

ΛΑΤΣΙΟ- ΙΝΤΕΡ: 1-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Τεράστια νίκη με 1-0 πήρε η Λάτσιο στο ντέρμπι με την Ίντερ και ανέβηκε στην 3η θέση.

Το σουτ του Λεντέσμα στο 26ο λεπτό έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 31' ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Ερνάνες. Στο 37' ο Ναγκατόμο έκοψε σωτήρια τον Κλοζε, ενώ στο 39' το σουτ του Μάουρι πέρασε λίγο άουτ.
Στο 53' ο Μαρκέτι έσωσε τη Λάτσιο αποκρούοντας το σουτ του Μιλίτο, ενώ στο 67' το σουτ του Γκουαρίν τράνταξε το δοκάρι της Λάτσιο. Η Ίντερ είχε κι άλλο δοκάρι μ τον Ναγκατόμο στο 72ο λεπτό, αλλά στ 82' ο Κλόζε από κοντά έκανε το 1-0 για τη Λάτσιο και της έδωσε μεγάλη νίκη.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Σιανί, Ράντου, Ερνάνες (87' Ντίας), Γκονζάλες, Λούλιτς (64' Καντρέβα), Μάουρι, Λεντέσμα, Κλόζε (85' Φλοκάρι).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Ναγκατόμο, Σάμουελ, Περέιρα (86' Κουτίνιο), Γκαργκάνο, Ζανέτι, Γκουαρίν, Καμπιάσο (59' Παλάσιο), Κασάνο, Μιλίτο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα