Πέρασε από τα Χανιά ο ΠΑΟ

22:25 21/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 4η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 2-3

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Αρετόπουλος

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι με ανατροπές ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πλατανιά με 3-2 και πήρε ανάσα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Οι Κρητικοί είχαν την πρώτη φάση όταν στο 6' ο Τόρες είχε ένα καλό σουτ.

Τέσσερα λεπτά μετά όμως ο Δώνης έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά και ο Καρέλης με προβολή έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟ. Ο Πλατανιάς όμως αντέδρασε άμεσα. Στο 12' είχε ευκαιρία με τον Τσουράκη και δύο λεπτά μετά ο Κουλιμπαλί από πλάγια θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του Κοτσόλη και να γίνεται το 1-1. Στο 43' ο Γκόμες έκανε τον σουτ με τον γκολκίπερ του ΠΑΟ να διώχνει δύσκολα.

Εξαιρετικό το δεύτερο μέρος με τον Πλατανιά να κάνει την ανατροπή μόλις στο 50' όταν βγήκε στην αντεπίθεση και ο Τόρες από κοντά πέτυχε το 2-1. Οι "πράσινοι" όμως αντεπιτέθηκαν άμεσα καθώς στο 52' ο Ντίνας με κεφαλιά ισοφάρισε. Ο ΠΑΟ σκόραρε και στο 60' με τον επόπτη να έχει σηκώσει (λανθασμένα) τη σημαία όμως στο 69' ήρθε το 3-2. Η φάση ξεκίνησε από το μακρινό σουτ του Καρέλη και ασταθή απόκρουση του Ολιμπά. Ο Πέτριτς πλάσαρε, ο Ολιμπά απέκρουσε και ο Ζέκα στην επαναφορά σκόραρε σε κενή εστία. Από εκεί και πέρα ο Πλατανιάς έψαξε την ισοφάριση που δεν ήρθε όμως ποτέ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Χρηστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Αζράκ, Αγκιλέρα (68'Τετέ), Μενδρινός (80'Ναζλίδης), Τσουράκης (75'Μιλούνοβιτς), Γκόμες, Τόρες.

ΠΑΟ (Γ. Αναστασίου): Κοτσόλης, Δώνης (57'Μέντες), Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Ντίνας, Πέτριτς (75'Μπούρμπος), Πράνιτς, Καρέλης (85'Κλωναρίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα