Fair Play για πολλά «μπράβο» από Χλωρό

20:53 21/9/2014 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση της Νέας Ιωνίας με τον Ηλυσιακό για τη Γ' Εθνική, ο Γιάννης Χλωρός έδειξε το ήθος του με μια κίνηση ορισμός του fair play.
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος επιθετικός της Νέας Ιωνίας βρέθηκε με τη μπάλα προ κενής εστίας αλλά προτίμησε να την πετάξει έξω καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Μιχάλης Σηφάκης, ήταν τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο.
Ο κόσμος στις εξέδρες ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Διονύσης Λιονάκης, είχε τα καλύτερα να πει για την ενέργεια του Χλωρού: "Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε έναν παίκτη που

ομορφαίνει την κατηγορία μας όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τον Γιάννη Χλωρό! Το γιατί; Σε φάση σύγκρουσης συμπαίκτη του με τον τερματοφύλακάς μας Σηφάκη, ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και ο Γιάννης, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, έριξε επιδεικτικά την μπάλα άουτ! Μπράβο Γιάννη! Εύχομαι να βρει μιμητές αυτή η ενέργεια! Καλή συνέχεια Γιάννη στην καριέρα σου, να είσαι πάντα δυνατός και να συνεχίσεις να διδάσκεις ήθος σε μικρούς, αλλά και σε μεγαλύτερους".

Keywords
Τυχαία Θέματα