Πέρασε από Σαλαμίνα η ΑΕΚ

18:21 14/10/2014 - Πηγή: AEK365

Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας της Σαλαμίνας με 4-2 για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής κι έφτασε τους 10 βαθμούς.
Επόμενος αντίπαλος για την Ένωση η Αθήνα 90 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, μετά το τέλος του αγώνα της ΠΑΕ ΑΕΚ

με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, όμως η Ένωση ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί, πετυχαίνοντας, μάλιστα, δύο τέρματα σε ένα λεπτό. Στο 14΄ο Τηλιγάδας σκόραρε με δεκάμετρο πέναλτι, ενώ στην επόμενη φάση ο Κουβαράς με πλασέ έκανε το 0-2. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον πολύ δραστήριο Θεοδοσιάδη.
Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε το δεύτερο. Με γκολ για τη Σαλαμίνα με σκόρερ τον Λέτκα, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2, αλλά δεν μπόρεσε να το χαρεί, καθώς ο Καρασάββας μέσα σε δευτερόλεπτα έδωσε το προβάδισμα εκ νέου στην ΑΕΚ. Οι παίκτες του Δημήτρη Κουνταρδά είχαν κλειστεί στην άμυνα χωρίς λόγο, θέλοντας αρχικά να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, αλλά και να κουράσουν τον αντίπαλο. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Κώστας Παππάς για ακόμη ένα ματς ήταν εξαιρετικός, αφού όποτε χρειάστηκε είπε «όχι» στις επιθέσεις των ποδοσφαιριστών της Σαλαμίνας, ενώ το ματς «καθάρισε» ο επίσης πολύ καλός Καρασάββας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα (39').

Σαλαμίνα: Αθανασιάδης, Σίμου, Θεοδοσιάδης, Παπαδόπουλος, Παπαμιχαήλ, Μπάσιος, Λέτκας, Δρίβας, Καρνέσης, Πουλημένος, Ντέλος.

ΑΕΚ: Παππάς, Τηλιγάδας, Μορφέσης, Καρασάββας, Κουβαράς, Σταυρινός, Τόκας, Καραθανασόπουλος, Κερέτσης, Κουτσιλάς, Νικολάου, Καϊττάνης, Βλυσσίδης, Μωραλόγλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα