Πέρασε από Νέα Ιωνία με ξέσπασμα η ΑΕΚ

20:20 29/11/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν σταματάει πουθενά η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η Ένωση πέρασε και από τη Νέα Ιωνία, αφού νίκησε τον Δικέα με 17-26 για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 και συνέχισε έτσι το νικηφόρο σερί της.

Το ματς

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μπήκε στο ματς δυνατά και προηγήθηκε με 2-0. Στη συνέχεια, όμως της αναμέτρησης ένα μπλακ άουτ

στην επίθεση, αλλά και τα αμυντικά λάθη έδωσαν τη δυνατότητα στον Δικέα να μειώσει και να περάσει κα μπροστά στο σκορ (6-4), χωρίς ωστόσο καμία από τις δυο ομάδες να ξεφύγει. Χαρακτηριστικό είναι οι πολλές ισοπαλίες σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου, όμως η Ένωση με ένα ξέσπασμα έκανε το 9-11, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο γκολ (11-12). Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο μπήκαν στα αποδυτήρια.
Μπορεί με την επανάληψη οι γηπεδούχοι να ισοφάρισαν (12-12), ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη βρήκε τις λύσεις και διόρθωσε τα αμυντικά και επιθετικά της προβλήματα, πετυχαίνοντας έτσι ένα σερί 4-0, που την έβαλε μπροστά με 12-16. Η καλή αμυντική λειτουργία των «κιτρινόμαυρων» δεν άφησε τον Δικέα να αναπτυχθεί κι έτσι το προβάδισμα παρέμενε (12-19) με την ΑΕΚ να φτάνει στην τελική επικράτηση με χαρακτηριστική ευκολία (17-26).

Keywords
Τυχαία Θέματα