Πελεγκρίνι: Θα συνεχίσουμε έτσι

18:36 16/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η Σίτι, η οποία θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Γουότφορντ, έχει σκοράρει ήδη 64 φορές εντός έδρας φέτος και δεν έδειξε... έλεος ούτε στην Μπλάκμπερν. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως με το ματς ήδη στο 3-0, ο Πελεγκρίνι έριξε στη μάχη και τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος σκόραρε μόλις 50 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του!
Με τους «πολίτες» να κυνηγούν όλα τα ρεκόρ επίτευξης τερμάτων, ο Αργεντινός τεχνικός επανέλαβε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια «αμείλικτη» τακτική ανεξαρτήτως αντιπάλου.
«Είναι ένα σημαντικό σύνολο τερμάτων (σ.σ.

τα 99). Επαναλαμβάνω πως όταν ήρθα εδώ, το μόνο που ήταν σημαντικό ήταν να κερδίσουμε ένα τρόπαιο, αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι σημασία για τους οπαδούς έχει το να έρχονται στο γήπεδο και να ξέρουν ότι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσα περισσότερα γκολ γίνεται», δήλωσε ο Πελεγκρίνι.
Και συμπλήρωσε: «Συνεχίζουμε να παίζουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αυτό έχει μεγάλη σημασία, δηλαδή το να μην πετυχαίνουμε μόνο ένα γκολ και να προσπαθούμε να έχουμε την κατοχή. Είναι πιο εύκολο να αμύνεσαι με δέκα παίκτες και κάποια στιγμή να προσπαθείς να βγεις στην αντεπίθεση με δυο-τρεις παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι η δική μου φιλοσοφία και δεν είναι η φιλοσοφία που ταιριάζει σε αυτό το σύλλογο. Προσπαθούμε να παίζουμε στο 100% σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και, ανεξάρτητα από το σκορ, θέλουμε να είμαστε μια ισορροπημένη και ελκυστική ομάδα».
Με τα δύο γκολ που πέτυχε την Τετάρτη (15/1) κόντρα στη Μπλάκμπερν ο Αλβάρο Νεγρέδο ξεπέρασε τον Σέρχιο Αγουέρο στον φετινό πίνακα των σκόρερ της Σίτι, φτάνοντας τα 21 τέρματα, με τον Αργεντινό να βρίσκεται στα 20, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι έλειψε για οκτώ αγώνες. Επιπλέον, άλλα δύο τέρματα πέτυχε και ο Έντιν Ντζέκο, δείχνοντας ότι είναι ανά πάσα στιγμή ετοιμοπόλεμος και βάζοντας ένα ευχάριστο δίλημμα στον Μανουέλ Πελεγκρίνι για το ποιοι πρέπει να ξεκινούν στην επίθεση.
«Δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα είναι όταν δεν έχεις παίκτες για να επιλέξεις», υπογράμμισε ο Πελεγκρίνι, ο οποίος κατέληξε: «Ο Αλβάρο (σ.σ. Νεγρέδο) και ο Έντιν Ντζέκο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι σημαντικό που ο Σέρχιο (σ.σ. Αγουέρο) επέστρεψε σήμερα (σ.σ. χθες) και σκόραρε. Έχουμε τόσο πολλά παιχνίδια μπροστά μας που δεν έχουμε πρόβλημα που έχουμε τρεις επιθετικούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα