ΑΓΟΡ | "Σουτ... από την περιφέρεια" στα Ζωνιανά Ρεθύμνου

Την ευκαιρία να μοιράσουν δώρα και αυτόγραφα στους μαθητές των Ζωνιανών είχαν παίκτες του Ρεθύμνου στο πλαίσιο του προγράμματος "Σουτ… από την περιφέρεια".

"Οι παίκτες μας Άκης Καλλινικίδης, Φάνης Κουμπούρας, Λάμπρος Αντωνόπουλος και Γιάννης Σίνης, τους οποίους συνόδευαν ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (μέλος του Δ.Σ.), ο Δημήτρης Τζέτζος και η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου επισκέφτηκαν το 6θέσιο Δημοτικό Σχολείο στα Ζωνιανά του Δήμου Μυλοποτάμου.

Το Ρέθυμνο Aegean

υποδέχτηκαν, με θέρμη και ενθουσιασμό, οι μαθητές του σχολείου οι οποίοι έπαιξαν με τους παίκτες μας, φωτογραφήθηκαν και πήραν πολλά αυτόγραφα. Επίσης, οι αθλητές μας «έντυσαν» με διχτάκι τη μπασκέτα του σχολείου.

Αργότερα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κος Νίκος Κάββαλος και ο Διευθυντής του σχολείου Κος Αντώνης Σκαπέτης φιλοξένησαν την ομάδα μας όπου τους φίλεψαν μεζέδες και ρακί και τους έδωσαν αναμνηστικά δώρα.

Επίσης, ο Κος Νίκος Κάββαλος στον πρόλογο του είπε: «Σας ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Εύχομαι εσείς να γίνεται το ερέθισμα έστω και για ένα παιδί, ώστε να ακολουθήσει το μπάσκετ και γενικά τον αθλητισμό. Σας εύχομαι μόνο επιτυχίες και να ανεβάσετε το Ρέθυμνο ψηλά.»

Ενώ από την μεριά του Ρέθυμνο Aegean, ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου απαντώντας στα καλά λόγια του Κου Κάββαλου τόνισε: «Εκ μέρους της Διοίκησης, σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία σήμερα. Μας ικανοποιεί πολύ που επισκεπτόμαστε την περιφέρεια και στη συγκεκριμένη περίπτωση το δικό σας χωριό, διότι φεύγουμε γεμάτοι με εμπειρίες και καινούριους φίλους. Σας προσκαλούμε να έρθετε και εσείς να δείτε την ομάδα μας να αγωνίζεται από κοντά. Η Διοίκηση είναι πάντα κοντά στην περιφέρεια και στα παιδιά. Εμείς σαν Ρέθυμνο Aegean πιστεύουμε ότι μπορούμε να πορευθούμε μαζί ενωμένοι.»

Στη συνέχεια οι αθλητές μας έκαναν στάση στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων των Ζωνιανών όπου ξεναγήθηκαν και έμειναν έκπληκτοι από τις πολιτιστικές δραστηριότητες του χωριού συνολικά.

Χορηγός του προγράμματος «Σουτ.. από την περιφέρεια» είναι η AVIN και το υποστηρίζει επίσης ο ΕΣΑΚΕ και η COSMO sports, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Κρητική Επιθεώρηση και το Goodnet.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα