Πελεγκρίνι: Πολύ εύκολο να απολύσεις τον προπονητή

20:15 17/4/2015 - Πηγή: AEK365

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ολοένα και πληθαίνουν με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να δείχνει πως δεν επηρεάζεται και να σημειώνει πως η εύκολη λύση για μια ομάδα, στα αρνητικά αποτελέσματα, είναι να διώξει τον προπονητή.
Σε δηλώσεις του ο Χιλιανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Όταν βρίσκεσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, σε όποια χώρα και αν βρίσκεσαι, θα υπάρχουν αυτές οι φήμες. Δεν είναι μόνο αγγλικό φαινόμενο. Αν δεν παίρνεις τα αποτελέσματα που

αξίζει ο σύλλογος, όλοι μιλούν για αλλαγή του προπονητή. Αυτό γίνεται εδώ, στην Ισπανία, σε κάθε μέρος του κόσμου. Οπότε, ως προπονητής θα πρέπει να το συνηθίσεις.
Κανείς δεν είναι χαρούμενος με τα αποτελέσματα. Δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος όταν είσαι εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Είναι όμως πολύ εύκολο να λες πως η λύση είναι να απολύσεις τον προπονητή".
Ο Πελεγκρίνι μίλησε και για τον τραυματισμό του Βίνσεντ Κομπανί και δεν έκρυψε πως είναι πιθανόν ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός να μην μπορέσει να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Πελεγκρίνι δήλωσε: "Είναι τραυματίας και είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις πώς θα βελτιωθεί η κατάστασή του. Δεν ξέρουμε πόσες εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης.
Έχει έναν μυϊκό τραυματισμό. Δεν ξέρουμε αν θα είναι υγιής από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα