Ντι Κάνιο: Πολύ ικανοποιημένος με Μαυρία

12:51 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ, ο Χάρης Μαυρίας ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα της Σάντερλαντ και η απόδοση του άφησε πολύ ικανοποιημένο τον Πάολο Ντι Κάνιο ο οποίος σημείωσε πως ο Έλληνας εξτρέμ μπορεί να προσφέρει λύσεις.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Σάντερλαντ τόνισε: "Ο Τζιακερίνι είναι εντάξει και δεν τίθεται θέμα, αφού πρέπει να παίξει με την Γουέστ Μπρομ το Σάββατο. Όμως ξέρουμε ότι ο Μαυρίας έκανε ένα καλό παιχνίδι και μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να προσφέρει. Έχουμε και το παιχνίδι που ακολουθεί την Τρίτη. Πρέπει να έχουμε λογική

γιατί σε αυτή την θέση έχουμε δυο πολύ καλούς παίκτες και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Μαυρία. Δεν θέλω να υπερβάλω αλλά είμαι χαρούμενος μαζί του. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλές προοπτικές. Αυτό που είδα τις τελευταίες μέρες είναι πως έχει την θέληση να συνεχίσει και να δουλέψει σκληρά. Έπαιξε καλά απέναντι στην Άρσεναλ και θέλει να βελτιωθεί. Για τις δυσκολίες που είχε το ματς, τα πήγε πολύ καλά. Έχει πολλή ενέργεια, όχι μόνο καρδιά, αλλά είναι και αθλητικός και τον βλέπουμε να εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες. Ήρθε σχεδόν άδειος εδώ. Με την ΜΚ Ντονς στο πρώτο του ματς έπαιζε το ένα-δυο και δεν μπορούσε να το ακολουθήσει, αλλά απέναντι στην Άρσεναλ έτρεξε μακριά από την μπάλα ια 70 λεπτά και ήταν καλός. Στο δεύτερο μέρος έβγαλε μια βαθιά μπαλιά στον Άλτιντορ για να σκοράρει και αυτό δεν είναι εύκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα