Πάτησε... τριάδα ο Ολυμπιακός Βόλου

19:58 2/3/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

2Oη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΛΑΜΙΑ 1-0

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Football League κατέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό και σκαρφάλωσε στην Τρίτη θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου, ενώ μείωε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την δεύτερη ομάδα της Φθιώτιδας.

Αρκετά σκληρό το ματς και με πολλά

λάθη, εξ αιτίας και της βαθμολογικής κρισιμότητας. Καλύτερος ο γηπεδούχος Ολυμπιακός, με τον Θέο στο 50' να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων. Ενώ και μετά το γκολ ο Ολυμπιακός έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την εστία του και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, και ας αγωνιζόταν από το 81' με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Κυζιρίδης για χτύπημα στον Μπλάζιτς).

Ολυμπιακός Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ(84' Μακρυδημήτρης), Νικολιάς, Θέος(72' Ρόκας), Μπαλντοβαλίεφ(86' Διαμαντόπουλος)

Λαμία (Π. Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κακαράς, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Κωστόπουλος(83' Γιαννιτσάνης), Γιενγκά(67' Χαϊκάλης), Ντελέκος, Φατιόν, Καμαρά(55' Πέρεθ), Νεόφυτος

Keywords
Τυχαία Θέματα