Ο... αρχηγός «Άνταμ»

19:10 2/3/2015 - Πηγή: AEK365

Το ποδόσφαιρο είναι το γκολ, είναι το θέμα, αλλά είναι οι ιστορίες του. Που κι αυτές αναδεικνύουν πρωταγωνιστές. Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Επισκοπή, πρωταγωνιστής σε αγωνιστικό επίπεδο, ήταν αναμφισβήτητα ο Χρήστος Αραβίδης, που με δύο ακόμη γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Η... ιστορία της ημέρας, όμως, είχε πρωταγωνιστή τον Άνταμ Τζανετόπουλο. Το συγκεκριμένο

παιχνίδι ο νεαρός -και πολλά υποσχόμενος- στόπερ της ΑΕΚ θα το θυμάται για πάντα, καθώς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, φορώντας το περιβραχιόνιο. Έστω για λίγα λεπτά, σε ηλικία 20 ετών και... κάτι ημερών (έχει γεννηθεί στις 10/2/1995), έγινε ο αρχηγός της ΑΕΚ, ξεπερνώντας... άτυπα τον Βαγγέλη Βλάχο, που σε ηλικία 20 ετών και κάτι μηνών είχε γίνει ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία της Ένωσης, παίρνοντας το περιβραχιόνιο στο σπίτι του και κατακτώντας μάλιστα και το Κύπελλο Ελλάδας (1983).

«Όταν στα 20 σου χρόνια φοράς το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ αισθάνεσαι εκπληκτικά, είναι απίστευτα τα συναισθήματα», δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα και δεδομένα για τον νεαρό άσο η συγκεκριμένη στιγμή ήταν ακόμη μια από τις σημαντικές στη μέχρι τώρα καριέρα του στην Ένωση.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα