Πάτησε γκάζι ο Φέντερερ

19:04 18/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο βασιλιάς επικράτησε με 6-4, 6-3 του 29χρονου τενίστα και συνεχίζει την προσπάθεια για κατάκτηση του πέμπτου τίτλου στη γερμανική πόλη, αλλά και τις δοκιμές με τη νέα ρακέτα του! Ο 32χρονος Ελβετός συνάντησε τη σθεναρή αντίσταση του αντιπάλου του στο πρώτο σετ, όμως όσο περνούσε η ώρα γινόταν καλύτερος και έφτασε τελικά με άνεση στους "8" της διοργάνωσης.

Ο Ρότζερ έκανε πρώτος το μπρέικ

και πήρε κεφάλι με 3-1, ωστόσο ο Χάγεκ απάντησε με τη μία και έκανε το 3-3. Ο Φέντερερ, όμως, ξαναχτύπησε στο δέκατο γκέιμ και κατέκτησε το πρώτο σετ, βάζοντας τη βάση για τη νίκη. Όλα, λοιπόν, πήραν τον δρόμο τους για τον Νο.5 τενίστα στον κόσμο, που προηγήθηκε 4-2 με μπρέικ και έφτασε στη νίκη εκμεταλλευόμενος το έκτο ματς πόιντ του. Ο επόμενος αντίπαλος του Φέντερερ θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στον Φελιθιάνο Λόπεθ και τον Φλόριαν Μάγερ.

Εγγύηση ο Τόμι

Εύκολο έργο είχε το Νο.2 του ταμπλό, ο Τόμι Χάας. Ο Γερμανός δεν άφησε ούτε σήμερα παραπονεμένους τους συμπατριώτες του και έκοψε τη... φόρα του Κάρλος Μπέρλοκ, τον οποίο υπέταξε με 6-2, 6-4. Επόμενο εμπόδιο για τον 35χρονο τενίστα είναι ο Φάμπιο Φονίνι, που συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, αφού ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Μαρθέλ Γκρανόγερς με 6-2, 6-4.

Μια χαρά τα πάει και ο κάτοχος του τίτλου, ο Χουάν Μόνακο, που απέκλεισε με 6-3, 2-6, 6-2 τον Μπενουά Περ και έκλεισε πολύ ενδιαφέρον ραντεβού στην οκτάδα με τον Νικολάς Αλμάγρο. Ο 28χρονος Ισπανός, Νο.3 του ταμπλό, άφησε έξω τον συμπατριώτη του Γκιγιέρμο Γκαρθία Λόπεθ με 6-2, 6-3. Ο Φερνάντο Βερδάσκο, τέλος, είδε τον Γέρζι Γιάνοβιτς να αποχωρεί στο δεύτερο σετ της μεταξύ τους αναμέτρησης (7-5, 4-0) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου βρίσκει τον Φεντερίκο Ντελμπόνις. Ο 22χρονος Αργεντίνος λύγισε με 6-4, 6-3 τον Ντιμίτρι Τουρσούνοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα