Η Ινδή που κέρδισε υποτροφία ενώ ζούσε πάνω από οίκο ανοχής

18:52 18/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η ιστορία της 18χρονης Shweta Katti είναι πολύ ιδιαίτερη. Η κοπέλα μεγάλωσε σε ένα μικρό δωμάτιο πάνω από ένα οίκο ανοχής στην μεγαλύτερη red-light περιοχή του Μουμπάι. Όμως παρ' όλη την... φασαρία η Katti κατάφερε να αριστεύσει στο σχολείο και να πάρει υποτροφία για ένα κολλέγιο της Νέας Υόρκης!

«Ήμουν μικρή. Δεν ήξερα πως να διαχειριστώ την κατάσταση. Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που ερχόντουσαν άνδρες και με ρώταγαν αν θέλω να κοιμηθώ μαζί τους», λέει στο CNN η Katti, που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στην ηλικία των12 χρονών.

Η

18χρονη λέει ότι έμπνευσή της ήταν πάντα η μητέρα της, ενώ της προσφέρθηκε βοήθεια από μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση κι έτσι κατάφερε να κερδίσει υποτροφία σε Κολλέγιο της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, δεν ξεχνά να ευχαριστήσει και τις ιερόδουλες που της στάθηκαν ως πραγματική οικογένεια τη στιγμή που η μητέρα της έλειπε στο εργοστάσιο από τις 9 το πρωί ως τις 7 το βράδυ: «Εξαιτίας αυτών και της μητέρας μου είμαι σήμερα εδώ».

Το Newsweek πρόσφατα την «έχρισε» ως μια από τις 25 πιο ελπιδοφόρες γυναίκες κάτω των 25 ετών. Η ίδια ελπίζει ότι η ιστορία της θα εμπνεύσει και άλλα κορίτσια από την κακόφημη περιοχή της να καταφέρουν να ξεφύγουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα