Πασιαλής: Για χρόνια ο Άρης αδικείται

09:33 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Κλ. Βικελίδης" ο Άρης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κέρδισε 2-1 την Βέροια η οποία διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του Κουκουλάκη με τον Νίκο Πασιαλή να υποστηρίζει πως ο Άρης εδώ και χρόνια αδικείται από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Άρη μίλησε για
Το παιχνίδι με την Βέροια:

"Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς εξαρχής. Βέβαια, μετά το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε έγινε ακόμα δυσκολότερο, καθώς βρεθήκαμε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοση τους, αλλά και για την συγκινητική προσπάθεια που έκαναν. Θέλω να πω επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη του. Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των παικτών και αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη και ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος".
Για την διαιτησία: "Δεν έχω ακριβή άποψη για αρκετές φάσεις, όμως δεν μπορώ να σταθώ στις κίτρινες κάρτες. Την περασμένη Κυριακή εμείς παίξαμε με δέκα παίκτες, ενώ δυο σερί αγωνιστικές οι διαιτητές σφύριξαν πέναλτι εις βάρος μας. Θεωρώ ότι η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα. Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι είμαστε μια ομάδα που επί χρόνια αδικείται από τις διαιτητικές αποφάσεις. Αν υπάρχουν ομάδες που ευνοούνται σίγουρα δεν είμαστε εμείς μέσα σε αυτές".

Keywords
Τυχαία Θέματα