Νίκη για να «κλειδώσει» το Europa League

09:04 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν δυο εβδομάδες ο Ολυμπιακός στην Γαλλία κέρδισε στις καθυστερήσεις την Μονπελιέ και έκανε σημαντικό βήμα για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League και απόψε η ομάδα του λιμανιού ψάχνει ξανά την νίκη κόντρα στους Γάλλους προκειμένου να εξασφαλίσει την συμμετοχή

του στους "32" της δεύτερης, τη τάξει, ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με δεδομένες τις σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα. Ο Κάρολ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με τον Τοροσίδη να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Σιόβα να παίρνει την θέση του τραυματία Κοντρέρας δίπλα στον Μανωλά, και τον Χολέβας να είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Μανιάτης με τον Μοντέστο ενώ ο Μασάντο θα κινείται λίγο πιο μπροστά τους. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Αμπντούν με τον Γκρέκο ενώ στην κορυφή θα παίξει ξανά ο Μήτρογλου αντί του τραυματία Τζιμπούρ.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Κοντρέρας και Τζιμπούρ.

Την νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για την 3η θέση θέλει και η Μονπελιέ που θα παραταχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" με απουσίες. Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι Εστράδα, Σταμπουλί, Αϊτ Φανά, Ουτάκα ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Εμ Μπιβά που ήταν τιμωρημένος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κροάτης Μάριο Στραχόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα