Πασάς: Σημαντική για τη ψυχολογία μας η νίκη επί της ΑΕΚ

10:43 27/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Ηρακλής κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ στη πρεμιέρα των πλέι οφ της Football League και ο Γιάννης Πασάς σημείωσε πως ήταν πολύ σημαντικό, από ψυχολογικής πλευράς, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ξεκινήσει με νίκη επί της ΑΕΚ

την προσπάθεια για άνοδο στη Super League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή, Γιάννης Πασάς, στο Sport 24 Radio 103.3: "Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά από εδώ και πέρα πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν πολύς ημαντικό από ψυχολογικής πλευράς ότι ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας στα πλέι οφ με νίκη και όχι επειδή αυτή επιτεύχθηκε κόντρα στην ΑΕΚ.
Σειρά έχει ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη. Θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο προπονητής μας θα μας πει πώς θα παίξουμε και εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Το πρωτάθλημα είναι το σημαντικότερο, αλλά εδώ που φτάσαμε στο Κύπελλο, θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε στον τελικό και, γιατί όχι, να το πάρουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι κοντά μας και στα καλά και στα άσχημα και ελπίζω να γιορτάσουμε όλοι μαζί σε περίπου έναν μήνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα