Φόρτσαρε στο τέλος η ΑΕΚ

17:07 9/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ μπορεί να αγχώθηκε λίγο απέναντι στον ανταγωνιστικό Φοίβο, ωστόσο κατάφερε να περάσει από το κλειστό γήπεδο των Συκεών. Συγκεκριμένα, η Ένωση φόρτσαρε στο τέλος κι επικράτησε με 24-21 της ομάδας της Θεσσαλονίκης, για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1, φεύγοντας με ένα σημαντικό διπλό, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το ματς

Από την αρχή του αγώνα οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, χωρίς καμία

να μπορεί να πάρει μια διαφορά. Η Ένωση, γνώριζε πως πρέπει να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο για να μπορέσει να φύγει με το «διπλό», όμως ο Φοίβος παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και μπλόκαρε τους «κιτρινόμαυρους». Αν και στη συνέχεια η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα ενός γκολ, οι γηπεδούχοι το ισοφάρισαν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν και πάλι ισόπαλο (11-11).
Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με τον Φοίβο να προσπαθεί να πάρει κάτι καλό και την ΑΕΚ να μην μπορεί να πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Όμως, προς το τέλος κι εκεί που οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη κατάλαβαν πως δεν μπορεί να υπάρξει κάποια απώλεια βρήκαν τη δύναμη και με βελτιωμένες επιθετικές ενέργειες έφεραν το ματς υπέρ τους. Η διαφορά των 4 γκολ (18-22) έφτανε στους « κιτρινόμαυρους» για να κατακτήσουν τη νίκη και να φύγουν με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη (24-21).

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ- ΑΕΚ 21-24
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 7-8, 11-11 (ημχ.), 15-16, 18-21, 21-24
ΦΟΙΒΟΣ (Λάκης Κεχαγιάς): Λιόλιος, Λαγούδης, Μέτσης 4, Τραιανός, Παρπούλας, Βότσης 6, Μποσνακίδης 1, Χατζηβακαλέλης 2, Σαουλίδης 1, Ανδρεαδάκης 3, Παπαγεωργίου, Μπαντής, Χατζηαγαπίου 4, Καβουσανάκης, Νικολαϊδης Χ., Λειβαδόπουλος.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης 3, Γιαννόπουλος 5, Μπαλωμένος 4, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου 1, Ναουμίδης, Τσαούσης 2, Παπαδιονυσίου 2, Κουρέτα, Παπαδόπουλος, Χειρουβείμ.
Διαιτητές: Νάσκος- Δεληγιαννίδης, δίλεπτα: 2-0, πέναλτι: 0/0-0/0

Keywords
Τυχαία Θέματα