Παρουσιάστηκε ο Μάτα!

23:49 25/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκαν και τα τυπικά της μεταγραφής του Χουάν Μάτα, από την Τσέλσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός άσος είναι κι επίσημα «κόκκινος διάβολος» όπως ανακοίνωσε και ο σύλλογος του Μάντσεστερ.

Ο Μάτα πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα ιατρικά τεστ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο, η διάρκεια του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή. Πλέον η μεταγραφή του Μάτα είναι η πιο ακριβή στην ιστορία των «μπέμπηδων» καθώς ανέρχεται στις 37.1 εκ. λίρες.

«Είμαι ενθουσιασμένος

που ήρθα στη Γιουνάιτεντ. Πέρασα κάποια πολύ χαρούμενα χρόνια στην Τσέλσι, αλλά έφτασε ο καιρός για μία νέα δοκιμασία. Η Γιουνάιτεντ είναι το ιδανικό μέρος για να το κάνω και είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι μέλος της νέας εποχής στην ιστορία του συλλόγου» σχολίασε ο ίδιος λίγο μετά τις υπογραφές και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η Τσέλσι είναι μεγάλο κλαμπ και έχω πολλούς φίλους εκεί, αλλά δεν μπορείς να απορρίψεις την ευκαιρία να αγωνιστείς στη Γιουνάιτεντ. Ανυπομονώ να βοηθήσω τον προπονητή και την ομάδα για να είναι επιτυχημένη τα επόμενα χρόνια».

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε:

«Ο Χουάν είναι ένας από τους καλύτερους δημιουργούς στον χώρο και είναι πραγματική ευχαρίστηση να εξασφαλίζουμε την υπογραφή του. Ήταν μία από τις βασικές μονάδες της Τσέλσι στις πρόσφατες επιτυχίες της, με τον αξιοσημείωτο αριθμό των 28 ασίστ και 32 γκολ τις δύο τελευταίες σεζόν στο πρωτάθλημα.

Έχω εντυπωσιαστεί με τον ενθουσιασμό που έδειξε με το να είναι μέλος του συλλόγου στη νέα του εποχή. Ξέρω πως οι οπαδοί εκτιμούν τον Χουάν εδώ και αρκετό καιρό, πάντα έπαιζε καλά εναντίον μας, και ξέρω επίσης ότι θα είναι ενθουσιασμένοι βλέποντάς τον στα κόκκινα, αρχής γενομένης από την προσεχή Τρίτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα