Μελισσανίδης: «Αν δεν φύγουν, θα τους διώξω εγώ»

23:11 25/1/2014 - Πηγή: AEK365

Για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει πλέον για τα καλά μεταξύ της ΑΕΚ και της ΕΠΟ γράφει ο Αποδυτηριάκιας. Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο: «Δεν κάνει έφεση για να μειωθεί η ποινή-σκάνδαλο που της επιβλήθηκε η ΑΕΚ επειδή δεν έχει άλλο τρόπο να αποδείξει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι η ΕΠΟ είναι στημένη. Με μια άλλη κουβέντα ο Δημήτρης Μελισσανίδης βγάζοντας

αφρούς από το στόμα του ξεκίνησε τον πόλεμο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία και όποιον πάρει ο ξεσηκωμός της ΑΕΚ.
Ήδη, άναψε η φωτιά με την τραβηγμένη και εντελώς άδικη τιμωρία σε βάρος της ΑΕΚ, με συνέπεια να παραιτηθεί(!!!) ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Κουρίδης, που θεωρείται και είναι ένας από την τρόικα που εδώ και χρόνια έχει τον πρώτο λόγο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Το απίστευτο να φύγει από την ΕΠΟ ο Κουρίδης, το ανέφερε ήδη χθες Παρασκευή στο Δ.Σ. ο πρόεδρος Σαρρής.
Το πιο... ανησυχητικό είναι ότι παρά την «παράκληση» που έγινε στον Μελισσανίδη να κάνει έφεση με τη βεβαιότητα ότι η ποινή της ΑΕΚ θα μειωθεί, ο τίγρης αρνείται! Δεν θέλει η ΑΕΚ να κάνει έφεση για να μη νομιμοποιήσει την παράνομη απόφαση σε βάρος της.
Το μήνυμα του Μελισσανίδη, που για πρώτη φορά στα 45 χρόνια που ασχολείται διοικητικά με το ποδόσφαιρο είναι τόσο εξοργισμένος, είναι ένα: «Η ΑΕΚ δεν θέλει βοήθεια. Αυτοί που έχουν τη θεσμική ευθύνη να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο, να κάνουν τη δουλειά τους, διαφορετικά να φύγουν από τα πόδια μας, γιατί αν δεν φύγουν θα τους διώξω εγώ».

* To κείμενο δημοσιεύθηκε στο apodytiriakias.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα