Παράσχος: Καλύτεροι στην Αθήνα

08:04 1/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ατρόμητος απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Europa League μετά το 2-1 στο Σεράγεβο επί της τοπικής ομάδας με τον Γιώργο Παράσχο, ωστόσο, να σημειώνει πως η νίκη δεν σημαίνει τίποτα και πως ο Ατρόμητος πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερος στη ρεβάνς της Αθήνας.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος

του αγώνα, ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, τόνισε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι, αλλά η Σεράγεβο ήταν καλύτερη. Από εκεί και πέρα, αλλάξαμε το σύστημα γιατί δεν αμυνόμασταν σωστά. Ίσως ήμασταν και τυχεροί, αφού δεν δεχτήκαμε δεύτερο γκολ. Όταν μπήκε ο Τάτος στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ στο τέλος.
Η νίκη, 2-1, δεν σημαίνει τίποτα, η Σεράγεβο έδειξε σοβαρή ομάδα. Δεν περίμενα να παίξουν τόσο γρήγορα. Είχαν καλούς τεχνίτες και ήταν επικίνδυνοι στις μονομαχίες. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην Αθήνα και να μην παρουσιαστούμε, όπως στο πρώτο ημίχρονο. Θα παίξουμε πιο επιθετικά".

Keywords
Αναζητήσεις
παράσχος αθήνα παπούτσια
Τυχαία Θέματα