Παπασταθόπουλος, το πρόσωπο της ενότητας

10:30 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

Οικουμενικός είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στη Βέρντερ Βρέμης!
Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ επιλέχθηκε απ' τη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ώστε να αποτελέσει το πρόσωπο που θα κηρύξει τον κοινό αγώνα, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, κατά του υποβιβασμού απ' την πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Η συνέντευξή του αποτελεί το επίκεντρο του περιοδικού που εκδίδει η ομάδα του σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της, το περίφημο match program όπως έχουμε συνηθίσει να το γράφουμε στις ελληνικές εφημερίδες, και η

φωτογράφησή του έκλεψε την παράσταση.

Ο Παπασταθόπουλος έδωσε το σύνθημα του κοινού αγώνα και δήλωσε υπερήφανος για την αγάπη που λαμβάνει απ' τους υποστηρικτές της Βέρντερ Βρέμης. Οχι άδικα. Μακράν ο πιο σταθερός (και εκ των ποιοτικότερων) σε απόδοση ποδοσφαιριστής της είναι στην τρέχουσα σεζόν. «Θέλω να δίνω τα πάντα και να γίνομαι όλο και καλύτερος εξαιτίας αυτών» υπογράμμισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που μίλησε για ακόμα μία φορά για τις οικονομικές δυσκολίες των ανθρώπων της χώρας μας και πόσο έχουν επηρεάσει και τον ίδιο, ένεκα της «εμπλοκής» φίλων και γνωστών του στις περιπέτειες της επιβίωσης.

Σήμερα (7.30 μ.μ.), ο ίδιος θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο, σφίγγει τα δόντια, κι ας έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και απειλείται με υποτροπή, ώστε να ηγηθεί και στον αγωνιστικό χώρο της προσπάθειας νίκης εναντίον της Βόλφσμπουργκ. Αν μη τι άλλο, «εξηγεί» με όλους τους τρόπους στους Γερμανούς πως η εικόνα που έχουν για τους Ελληνες δεν είναι και ο κανόνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα