Η Σίτι προσφέρει 20 εκατ. για τον Παπαδόπουλο

10:12 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δίνει τη δική του μάχη, δίνει τον αγώνα του, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και να επιστρέψει στη δράση. Ο Ελληνας διεθνής αμυντικός είναι στο καναβάτσο από τα τέλη Νοεμβρίου, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 27/11, αλλά ακόμη κι έτσι το όνομά του φαίνεται πως απασχολεί αρκετούς συλλόγους.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Daily Star», η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τη Σάλκε για την απόκτηση του Ελληνα διεθνούς κεντρικού

αμυντικού. Στο ρεπορτάζ, που μάλιστα ξεκινάει από χτύπημα στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και συνεχίζεται στο εσωτερικό, αναφέρεται πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφάσισε τελικά να κινηθεί για τον Παπαδόπουλο πριν από λίγο καιρό και ήδη έγιναν οι πρώτες επαφές.

Η Σίτι φέρεται να προσφέρει στη Σάλκε 20 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Παπαδόπουλο και οι Γερμανοί κάθε άλλο παρά αρνητικοί είναι. Οι «πολίτες» ψάχνουν εναγωνίως ικανούς κεντρικούς αμυντικούς, αφού τόσο ο Κόλο Τουρέ όσο και ο Τζόλεον Λέσκοτ, οι δύο λύσεις από τον πάγκο πίσω από τους Βενσάν Κομπανί και Ματίγια Νάστασιτς, θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Στη λίστα του Μαντσίνι από τις πρώτες επιλογές για αυτήν τη θέση είναι ο 21χρονος Ελληνας, γι' αυτό και (με βάση πάντα το ρεπορτάζ) ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Τα 20 εκατομμύρια ευρώ είναι το ποσό που είχε αποδεχθεί η Σάλκε τον Αύγουστο από τη Ζενίτ, με τον ποδοσφαιριστή, όμως, να αρνείται να μεταγραφεί στον ρωσικό σύλλογο. Την ίδια περίοδο υπήρχε και έντονο ενδιαφέρον από τη Μίλαν, με τους «ροσονέρι», όμως, να μην μπορούν να φτάσουν σε αυτά τα οικονομικά επίπεδα. Μετά την άρνηση της πρότασης από τη Ζενίτ, η Σάλκε πρότεινε στον Παπαδόπουλο νέο συμβόλαιο το οποίο ο Ελληνας αμυντικός το υπέγραψε και, πλέον, δεσμεύεται με τους «βασιλικούς μπλε» ως το 2016.

Ολα αυτά ακολουθήθηκαν από τα άσχημα νέα. Οι μικροενοχλήσεις στο γόνατο που θα τον κρατούσαν λίγες εβδομάδες εκτός δράσης αποδείχθηκε στο χειρουργείο ότι ήταν χονδροπάθεια και ο Παπαδόπουλος από τις 27 Νοεμβρίου και το ματς στο Αμβούργο για το πρωτάθλημα δεν έχει ξαναπαίξει. Στη Σάλκε τον περίμεναν να είναι έτοιμος στα τελειώματα της χειμερινής διακοπής, αυτό δεν έγινε, οι ενοχλήσεις και τα προβλήματα συνεχίζονται και ο νεαρός αμυντικός κάνει ατομικό πρόγραμμα εδώ και καιρό.

Ολα αυτά, βέβαια, δεν αναφέρονται στο ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, αλλά αν η Σίτι έχει όντως αποφασίσει να τον αποκτήσει, η λογική λέει πως θα τον έχει τσεκάρει, πως θα έχει ελέγξει την κατάσταση στο αριστερό του γόνατο. Πάντως, ο Μαντσίνι ψάχνει και άλλους παίκτες, αφού ετοιμάζεται για πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ των «πολιτών».

Keywords
Τυχαία Θέματα