Παπανικολάου: Φανταστική εμπειρία

14:24 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στη πρώτη του σεζόν στο NBA, ο Κώστας Παπανικολάου συμμετείχε στο Rising Star Challenge, στα πλαίσια του All Star Game, και υπογράμμισε πως ήταν μια φανταστική εμπειρία και απολαμβάνει κάθε στιγμή παίζοντας στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
Σε δηλώσεις του ο διεθνής φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς τόνισε: "Είναι φανταστική

εμπειρία να συμμετέχεις σε κάτι με την ελίτ του NBA. Είναι ό,τι καλύτερο έχει να κάνει με το μπάσκετ. Παίζουμε στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και απολαμβάνω κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος σε όλο αυτό. Χαίρομαι που ήμουν συμπαίκτης με τον φίλο μου, τον Γιάννη, για πρώτη φορά μετά την εθνική ομάδα, αλλά και που βρέθηκα με τα άλλα παιδιά, όπως τον Μίροτιτς και τον Μπογκντάνοβιτς, που γνωριζόμαστε από την Ευρώπη".
Ο Παπανικολάου μίλησε και για το ρόλο του στους Χιούστον Ρόκετς: "Προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητάει η ομάδα μου για να παίρνουμε νίκες. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, καθώς σε λίγο καιρό μπαίνουμε στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Δεν τελείωσε, πάντως, ακόμη το All Star Weekend, υπάρχουν άλλες δυο μέρες και περιμένω τη Κυριακή να δω τον Τζέιμς Χάρντεν να παίρνει το βραβείο του MVP και μετά να επιστρέψουμε στο Χιούστον για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα