Πανσερραϊκός κατά Αστυνομίας

09:46 15/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά το επεισοδιακό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο "AEL FC ARENA" ο γενικός διευθυντής του Πανσερραϊκού κατήγγειλε πως ποδοσφαιριστές της ομάδας δέχτηκαν επίθεση ενώ άσκησε κριτική στην Αστυνομία κατηγορώντας την για έλλειψη προστασίας της ομάδας.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό "ΔΙΚΤΥΟ", ο Βασίλης Χρυσανθίδης τόνισε: "Έχουμε πολλά παράπονα από την Αστυνομία. Είχαμε πάρει διαβεβαιώσεις πως δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα και αντιθέτως, αντιμετωπίσαμε πολλά. Δεν υπήρχε αστυνόμευση και η αστυνομική διεύθυνση της Λάρισας είναι εκτεθειμένοι απέναντι μας. Μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι

περιφερόμενοι επιχείρησαν να μπουν στα αποδυτήρια μας. Μόλις έγινε η διακοπή, στην φυσούνα κάποιοι παίκτες μας χτυπήθηκαν από αντικείμενα. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε".
Ο γενικός διευθυντής του Πανσερραϊκού μίλησε και για το "μπλόκο" της αστυνομίας σε οπαδούς της ομάδας λίγο πριν φτάσουν στην Λάρισα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Όπως είπε ο Βασίλης Χρυσανθίδης: "Με τα όσα έγιναν ίσως τελικά να ήταν καλύτερα που δεν έφτασαν. Δεν ξέραμε τι θα γινόταν. Εμείς είχαμε συμφωνήσει με την Λάρισα και την Αστυνομία και ενώ πήγαινε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. να τους πάρει, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Στρατηγό της Λάρισας που απαγόρευσε στους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε με τον κ. Θεοδωρίδη αλλά δεν βρήκαμε άκρη. Ίσως να ήταν στημένο όλο αυτό και ο ένας να έστελνε στον άλλο τις ευθύνες. Ευχαριστούμε πάντως τα παιδιά για όσα έκαναν".

Keywords
Τυχαία Θέματα