Με στόχο τους «8»

09:07 15/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μέταλιστ στην ρεβάνς του 1-0 στο Χάρκοβο με στόχο να προστατεύσει το υπέρ του σκορ και να βρίσκεται στην κλήρωση για τα προημιτελικά του Europa League. Το έργο του ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι καθώς απέναντι του θα έχει την Μέταλιστ που σε έντεκα σερί εκτός έδρας παιχνίδια είναι αήττητη.

Για την ρεβάνς, ο Ερνέστο Βαλβέρδε

δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μέλμπεργκ με τον προπονητή του Ολυμπιακού να ξεκινά με τερματοφύλακα τον Μέγιερι και αμυντική τετράδα αποτελούμενη από τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μαρκάνο, Χολέβας. Τα δυο χαφ θα είναι ο Μανιάτης με τον Ορμπάιθ λίγο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ιμπαγάσα ενώ στις πτέρυγες δεξιά θα κινείται ο Φουστέρ και αριστερά ο Μιραλάς. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζιμπούρ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Ντιόγκο, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μακούν, Καζίμ, Αμπντούν.

Η Μέταλιστ θα αγωνιστεί με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση με τον προπονητή της ουκρανικής ομάδας Μίρον Μάρκεβιτς να παρατάσσει τους Ντισλιένκοβιτς, Γκεγιέ, Τορσιλιέρι, Βιγιάγκρα, Πσενίτσνικ, Ξαβιέ, Τόρες, Τάισον, Σόσα, Μπλάνκο, Ντέβιτς. Απόντες είναι οι τιμωρημένοι Έντμαρ και Κριστάλδο ενώ αμφίβολος είναι ο Φινίνιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Αλίν Χατέγκαν, γιατρός στο επάγγελμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα