Πάνε Βαρσοβία Σάντος και Φύσσας

14:43 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, και ο τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας, θα βρίσκονται στην Βαρσοβία το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου προκειμένου να λάβουν μέρος στο 10ο συνέδριο ομοσπονδιακών τεχνικών και τεχνικών διευθυντών των ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων που διοργανώνει η UEFA.
Μια από τις προτάσεις που θα συζητηθούν είναι και αυτή σύμφωνα με την οποία να μην γίνονται προκριματικά αμέσως μετά από μεγάλες διοργανώσεις αλλά

να ξεκινάει η προκριματική φάση τον Οκτώβριο και τον Σεπτέμβριο να γίνονται φιλικοί αγώνες.
Μετά την επιστροφή τους, Σάντος και Φύσσας θα ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για τα δυο επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Βοσνία εντός (12/10) και Σλοβακία εκτός (16/10). Μέσα στις επόμενες μέρες οι διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό θα ενημερωθούν με τον Σάντος να ανησυχεί για τον Σαμαρά που ακολουθεί θεραπεία για τον τραυματισμένο αγκώνα του ενώ σίγουρα νοκ άουτ είναι ο Γρηγόρης Μάκος. Όσο για τους διεθνείς που αγωνίζονται εντός συνόρων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ευελπιστεί να έχει ξανά στην διάθεση του τον Σαλπιγγίδη ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τοροσίδη που θα μείνει για 15 μέρες εκτός δράσης λόγω θλάσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα