«Να υπάρχει κόσμος στα ματς ΠΑΟΚ-Άρης»

13:45 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη εβδομάδα ΠΑΟΚ και Άρης συμφώνησαν να υπάρξει μετακίνηση οπαδών στα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Τούμπας την Κυριακή με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο να υποστηρίζει πως πρέπει να υπάρχει κόσμος σε αυτά τα παιχνίδια αλλά χωρίς έκτροπα ενώ επιβεβαίωσε και την αρνητική στάση της αστυνομίας.

Σε δηλώσεις

του στην ΝΕΤ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε: "Υπάρχει καταρχήν συμφωνία για ανταλλαγή εισιτηρίων, πράγμα σημαντικό για ένα ποδόσφαιρο που περνά δύσκολη περίοδο. Είναι κινήσεις που αναβαθμίζουν το προϊόν γιατί ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν γίνεται σαφώς χωρίς έκτροπα. Η αστυνομία δεν είναι θετική. Η πρόθεση μας είναι να υπάρχει κόσμος οργανωμένα και με ευθύνη. Μέχρι αύριο πιστεύουμε ότι θα έχουμε την τελική απάντηση".
Για το ενδεχόμενο ο Ιβάν Σαββίδης να είναι παρών στο ντέρμπι της Τούμπας, ο Κυριάκος Κυριάκος δήλωσε: "Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί δεν ενημερώνει από νωρίς για το πρόγραμμα του. Έχει πολλές επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη και ταξιδεύει πολύ συχνά".

Keywords
Τυχαία Θέματα