Παλικάρι η Μονπελιέ στην Γερμανία

23:42 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΛΚΕ- ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2-2
Γήπεδο: Βέλτινς Αρίνα
Με το γκολ του Καμαρά στο 90' η Μονπελιέ πήρε ηρωικό βαθμό από την Σάλκε (2-2) καθώς έπαιζε με δέκα παίκτες από το 52'! Με τον καλύτερο τρόπο για τους Γάλλους ξεκίνησε η αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στο 13' κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Αίτ-Φανά πήρε τη μπάλα από τα αριστερά και αφού έκανε την κίνηση προς τα

μέσα έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ στην αντίθετη γωνία και έκανε το 1-0. Απο εκεί και πέρα οι Μπλε του Βασιλιά ανέβασαν την απόδοση τους , πίεσαν και έψαξαν το γκολ. Στο 26' η υπεροχή τους απέφερε καρπούς. Ο Χούντελαρ έβγαλε ωραία ασίστ στον κενό χώρο για τον Ντράξλερ και ο νεαρός μέσος έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Εφιαλτικό ήταν το ξεκίνημα για την Μονπελιέ στην επανάληψη καθώς ο Μποκαλί στο 52' έκανε πέναλτι στον Ντράξλερ και μάλιστα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Ο Χούντελααρ από τα 11 βήματα νίκησε τον Ζουρντρέν για το 2-1. Συο 65' η Σάλκε με τον Χούντελααρ άγγιξε και το τρίτο γκολ. Στο 90' η Μονπελιέ με γκολ του Καμαρά έγραψε το 2-2 και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Γερμανία.
ΣΑΛΚΕ: Ούνερστραλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ουτσίντα, Φουχς, Χόλτμπι, Χέγκερ, Ντράξλερ (55 Αφελάι), Νεουστάντερ, Πούκι (66' Φαρφάν), Χούντελααρ.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντρέν, Μποκαλί, Γιάνγκα Μ'Μπίβα, Χίλτον, Σταμπουλί, Μπελχαντά (68' Τινάν), Εστράδα (68' Μαρβό), Καμπελά, Σαιχί, Αίτ Φανά (55' Κονγκρέ), Καμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα