Παλάσιο: Ευχαριστώ τον Μιλίτο

13:55 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το δικό του γκολ τρία λεπτά πριν το τέλος ήταν αυτό που χάρισε την νίκη στην Ίντερ μέσα στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν για το Europa League με τον Ροντρίγκο Παλάσιο να ευχαριστεί δημόσια τον Ντιέγκο Μιλίτο για την δεύτερη ασίστ σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport", ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: "Τον ευχαριστώ για την ασίστ που μου

έδωσε. Είναι η δεύτερη μέσα σε δυο αγώνες, αφού είχε προηγηθεί εκείνη με την Κατάνια για το Καμπιονάτο. Κατάφερα να βάλω δυο γκολ με δικές του πάσες και αυτό δείχνει πολλά για την συνεργασία μας".
Για την επιθετική τριάδα της Ίντερ που περιλαμβάνει τον ίδιο, τον Μιλίτο και τον Κασάνο, ο Παλάσιο δήλωσε: "Μέχρι τώρα πάει πολύ καλά αυτή η τριάδα. Βέβαια είναι εύκολο να συνεργάζεσαι με δυο μεγάλους παίκτες, όπως ο Ντιέγκο και ο Αντόνιο. Ασφαλώς πρέπει να βελτιωθούμε και άλλα, αν θέλουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα γκολ".
Ο Παλάσιο αναφέρθηκε και στην πορεία της Ίντερ σε πρωτάθλημα και Europa League λέγοντας: "Έχουμε σχεδόν προκριθεί. Αν το καταφέρουμε και μαθηματικά στο επόμενο ματς, θα έχουμε την ευκαιρία μέχρι το Φεβρουάριο να ασχοληθούμε μόνο με το πρωτάθλημα. Η ομάδα πρέπει να εργαστεί σκληρά για να καλύψει την διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου θα κάνουμε σπουδαία πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα