Σίγουροι για την αγωνιστική άνοδο Βιντιάδης – Χάρις

13:04 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ ζει κάτι το πρωτόγνωρο όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Άπαντες είναι... μαγκωμένοι από αυτό το τραγικό βαθμολογικό ξεκίνημα, όμως παράλληλα δεν υπάρχει κανείς που να μην πιστεύει στην αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο της ομάδας. Μεταξύ όλων και οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις. Η αλήθεια είναι ότι στις γενικές συζητήσεις που έχουν κάνει για την ΑΕΚ, αμφότεροι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το

γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Σε αντίθετη περίπτωση, εννοείται ούτε καν θα έμπαιναν τέτοια κουβέντα. Παρ' όλα αυτά έγινε, γιατί είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Όμως, η τωρινή βαθμολογική θέση δεν φαίνεται να τους πτοεί. Δεν φαίνεται να τους... βάζει πίσω τα σχέδιά τους. Βιντιάδης και Χάρις είναι πεπεισμένοι ότι η ομάδα θα έχει αγωνιστική άνοδο στο άμεσο μέλλον, οι νίκες θα έρθουν και ο βαθμολογικός τωρινός εφιάλτης θα τελειώσει.

Συν τοις άλλοις και οι ίδιοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν και στο μέτρο του δυνατού όταν, κι εφόσον, αναλάβουν, προκειμένου η ομάδα από τον Γενάρη και μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος να παρουσιαστεί ενισχυμένη αγωνιστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα