Παίζει με Ατλέτικο ο Ρονάλντο

22:09 4/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ανήμερα των 29ων γενεθλίων του, την Τετάρτη (05/02), η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (RFEF) θα συνεδριάσει σχετικά για το εάν θα του επιβάλλει ποινή από 4 αγωνιστικές και άνω, που σημαίνει ότι η εφαρμογή της αφορά και το κύπελλο.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό "TVE", η απόφαση που θα βγει αφορά ποινή ενός αγώνα για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και 2 αγώνες για τη χειρονομία του να ειρωνευτεί τον 4ο διαιτητή.
Ο Πορτογάλος είχε διαπληκτιστεί με τον Κάρλος Γουρπέγι στα τελευταία

λεπτά του συναρπαστικού αγώνα πρωταθλήματος στο "Σαν Μαμές" και άγγιξε τα μαλλιά του Βάσκου αμυντικού, με συνέπεια να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα. Αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο, χτύπησε με την παλάμη το μάγουλό του, χειρονομία που στην Ισπανία σημαίνει "έχεις πολύ θράσος", μόλις πέρασε από μπροστά του ο 4ος διαιτητής.
Εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, ο Ρονάλντο θα απουσιάσει από τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Βιγιαρεάλ (εντός), Χετάφε (εκτός) και Έλτσε (εντός), αλλά θα δώσει κανονικά το παρών και στους 2 ημιτελικούς με την κάτοχο του Copa del Rey.

Keywords
Τυχαία Θέματα