«Αν ήταν η ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα, δεν θα είχαμε πτώση εισιτηρίων»

21:14 4/2/2014 - Πηγή: AEK365

Τον υποβιβασμό της ΑΕΚ ανέφερε ο Γιάννης Μώραλης ως έναν από τους σοβαρούς λόγους για τους οποίους υπάρχει πτώση εισιτηρίων φέτος στην Σούπερ Λίγκα. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, μιλώντας στον SENTRA 103,3 και ερωτώμενος για τα άδεια γήπεδα, σχολίασε: «Μας προβληματίζει προφανώς. Η τελευταία αγωνιστική είχε κρύο και βροχές, αλλά 500, 800, 900 ή 122 εισιτήρια

στο ΟΑΚΑ... Γνωρίζουμε τα αίτια, και αυτό δεν μπορεί να βελτιωθεί άμεσα ή πολύ γρήγορα, γιατί θα πρέπει να λύσουμε σοβαρά θέματα, θέλει δουλειά, σύμπνοια, σύγκλιση και συνεργασία. Τα γνωρίζουμε τα αίτια, μας προβληματίζει, μας στενοχωρεί.
Δεν βελτιώνονται άμεσα τα θέματα και υπάρχουν και αιτιάσεις άλλες: πχ αν ήταν η ΑΕΚ στη Σουπερ Λιγκ, δε θα είχαμε πτώση. Αν βάζουμε μαζί τα εισιτήρια δύο νεοφώτιστων, πχ του Εργοτέλη και της Καλλονή ή του Απόλλωνα και της Καλλονής είναι στο 25% των εισιτηρίων της ΑΕΚ. Αρα αν είχαμε την ΑΕΚ δε θα είχαμε πτώση, ή αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο ΟΑΚΑ μόνο στα δύο μεγάλα ματς θα είχαμε πάλι περισσότερα.
Το θέμα της προσέλευσης του κόσμου έχει πολλές παραμέτρους. Θέλουμε καλύτερο θέαμα, καλύτερο ανταγωνισμό, λιγότερη δυσπιστία από τον κόσμο, είναι και θέμα γηπεδικών εγκαταστάσεων, αν δεν υπάρχουν σκέπαστρα στα μισά γήπεδα σε βροχή. Είναι πολλά ζητήματα, δεν λύνονται εύκολα.
Ο ανταγωνισμός μπορεί λυθεί εύκολα. Μπορεί του χρόνου ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός να εμφανιστούν καλύτεροι και να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν μειωθεί από τις ΠΑΕ, όταν υπάρχουν εισιτήρια των 5, 10 ή 15 ευρώ σε κάποια ματς. Αρα δε θεωρώ ότι είναι τόσο η κρίση. Είναι ο ανταγωνισμός, η έλλειψη θεάματος, οι γηπεδικές παροχές και η δυσπιστία που έχει φυτευθεί σε μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων και πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα