Παίζει γερά ο Ραντένοβιτς για αντί - Κάρακτερ στην ΑΕΚ

11:38 24/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ιβάν Ραντένοβιτς είναι ένας από τους παίκτες που μιλάει με την ΑΕΚ για να καλύψει την θέση του Γκούντριτζ αντί για τον Κάρακτερ που σταμάτησε να παίζει μόνος του από την ώρα που έληξε το περιθώριο που του έδωσε η ΑΕΚ. Ο Ραντένοβιτς είναι γεννημένος στο Βελιγράδι, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, στην Παρτίζα και σε ηλικία 19 ετών μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συνδυάσει το μπάσκετ με τις σπουδές του! Έπαιξε τέσσερα

χρόνια κολεγιακό μπάσκετ στους Αριζόνα Γουάϊλντκατς υπό τις οδηγίες του φημισμένου προπονητή, Λιουτ Όλσον κι έχοντας συμπαίκτες τον Τσέϊζ Μπάντιγκερ (Μινεσότα Τίμπεργουλβς) και τον Μάρκους Γουίλιαμς (Λοκομοτίβ Κούμπαν). Την τελευταία του χρονιά, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις (μ.ο. 15,1π., 7,6ρ., 2,1ασ.), με "χάϊ-λάϊτ" την εμφάνιση κόντρα στο Στάνφορντ (37π., 9ρ., 7ασ.).

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ - σέντερ (2,08) έχει περάσει από ουκ ολίγες ομάδες (Τζιρόνα, Πανελλήνιος, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σεβίλλη, Μενόρκα και Ντόνετσκ) και πέρυσι αποτέλεσε έναν από τους βασικούς "στυλοβάτες" του Ερυθρού Αστέρα που όμως δεν μπόρεσε να τον κρατήσει λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα