Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης ο Ζαραδούκας

07:11 14/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα σε μια ομάδα με φιλοδοξίες, όπως είναι ο Αστέρας και πιστεύω πως μπορεί να κάνει φέτος μια καλή πορεία στο Europa League

και ακόμα καλύτερη πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την διοίκηση όσο και τον προπονητή της ομάδας, που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Θέλω να γνωρίζουν όλοι πως θα δώσω ότι καλύτερο και περισσότερο μπορώ στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη".
Ο Γιάννης Ζαραδούκας αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης για την εφετινή μεταγραφική περίοδο. Η ανακοίνωση:
"Ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Ζαραδούκας, που θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Αστέρα, γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1985 στην Αθήνα και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια με την εθνική ανδρών (Κροατία, Ισραήλ, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Λεττονία) στην προκριματική φάση του EURO.
Ο Ζαραδούκας έχει αγωνιστεί ακόμα σε 188 αγώνες των εθνικών κατηγοριών με τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ολυμπιακού Βόλου, του Πανσερραικού, του Εθνικού Πειραιώς, του Κορωπίου και του Μαρκό σκοράροντας μέχρι σήμερα πέντε φορές. Ο Ζαραδούκας θα φορέσει το Νο4 στον Αστέρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα