«Παιχνίδι χωρίς γυρισμό στο Μινσκ»

17:25 23/11/2014 - Πηγή: AEK365

Παιχνίδι χωρίς γυρισμό, χαρακτήρισε ο Αγγελος Αναστασιάδης, την αναμέτρηση, στο Μινσκ, για το EuropaLeague.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μίλησε στην κάμερα της NOVA, για το παιχνίδι της Πέμπτης αλλά και για την διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Αυτό είναι σίγουρα πάρα πολύ άσχημο για το ποδόσφαιρο, για τις ομάδες, για τους προπονητές. Προγραμματίζεσαι να παίξεις,

αναβάλλεται, πας πίσω, όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, όλος ο προγραμματισμός πάει περίπατο. Και πάλι από την αρχή χωρίς να ξέρεις τι θα γίνει. Αλλά εμείς τώρα έχουμε το παιχνίδι με τη Μινσκ, ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όσο γίνεται καλύτερα για ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Έχουμε ρίξει όλο το βάρος στο παιχνίδι αυτό».

Για την κατάσταση της ομάδας του στη διάρκεια της διακοπής:

«Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, γιατί όλες αυτές οι αναβολές και όλα αυτά που έγιναν, τα περισσότερα είναι αρνητικά. Υπάρχουν και κάποια θετικά, έχουμε κάποια παιδιά τα οποία έχουν κάποια προβλήματα και θα κερδίσουμε χρόνο όσον αφορά το να έρθουν γρήγορα. Γενικά υπάρχει πρόβλημα».

Για το αν το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη στο Μινσκ επηρεάζει τα σχέδιά του:

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. από μόνη της η βαθμολογία τα λέει όλα. Ήδη συζητήσαμε με τα παιδιά και είπαμε ότι είναι ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό και αυτό θα πάμε να κάνουμε εκεί. Δεν έχει να μπούμε σε λεπτομέρειες γι' αυτό το παιχνίδι. Πας, παίζεις και τελειώνεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα