Οζίλ: Ευχαριστώ τον κόσμο

17:17 2/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γερμανός έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και την εκτίμηση όλων στο «Έμιρεϊτς» για τις εμφανίσεις του και στο παιχνίδι της Τρίτης ήταν καθοριστικός. Πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ στον Ζιρού, βοηθώντας πάρα πολύ τους «κανονιέρηδες».
«Είναι υπέροχο συναίσθημα να σκοράρεις μέσα στο γήπεδο αυτό. Οι οπαδοί μας στήριξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι πήραμε τη νίκη. Φυσικά και είμαι χαρούμενος που πέτυχα γκολ, ήταν ένας τρόπος

να πω ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας μας», δήλωσε ο Οζίλ στο σάιτ της Άρσεναλ και συνέχισε:
«Στόχος μας είναι να παίζουμε αποτελεσματικό αλλά και ελκυστικό ποδόσφαιρο και αυτό το καταφέραμε στο ματς αυτό με αποτέλεσμα να κάνουμε ένα ακόμα βήμα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά αξίζαμε τη νίκη και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και άλλο γκολ. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου».
Για τις ασίστ που έχει ήδη μοιράσει με την φανέλα των Λονδρέζων, είπε: «Όλοι θέλουν να σκοράρουν αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό και το να φτιάχνεις γκολ για τους συμπαίκτες σου. Το θετικό είναι ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Ακόμα και στην προπόνηση μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο καλή είναι τεχνικά αυτή η ομάδα και το δείξαμε και στο γήπεδο. Η ομάδα με βοηθάει πολύ, έχουμε εξαιρετικούς παίκτες, δείξαμε πόσο καλοί είμαστε με την μπάλα στα πόδια. Οι συμπαίκτες μου κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για μένα και τους ευχαριστώ πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα