«Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

17:11 2/10/2013 - Πηγή: AEK365

Για τους στόχους του Πανιωνίου αλλά και τις δικές του φιλοδοξίες με την «κυανέρυθρη» φανέλα, μίλησε ο Χρήστος Σαλούστρος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Σαλούστρου:

Ο 23χρόνος γκαρντ φόργουορντ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Φιλαθλητικό και για πρώτη φορά παίρνει μέρος σε προετοιμασία ομάδας Α1.
«Είναι πρωτόγνωρη και συναρπαστική εμπειρία για μένα, διότι δεν είναι απλά η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε προετοιμασία σε ομάδα Α1, αλλά αυτή η ομάδα είναι ο Πανιώνιος,

η τρίτη δύναμη στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά σωματεία της χώρας», σχολιάζει ο Σαλούστρος. «Προσπαθώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και με υπομονή και επιμονή όλα θα έρθουν».

«Πιστεύουμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας και θεωρώ ότι με την πάροδο του χρόνου θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι», επισημαίνει ο 23χρόνος γκαρντ φόργουορντ. Πως κυλά η προετοιμασία; «Έχουμε μπει στην έβδομη εβδομάδα προετοιμασίας. Είμαστε μαζί περίπου δύο μήνες, έχουμε περάσει δύσκολα, για πολύ καιρό κάναμε τριπλές και διπλές προπονήσεις. Δεν είναι εύκολο για κάθε παίκτη να αντεπεξέλθει. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και έχουμε γνωρίσει μόνο μια ήττα στους φιλικούς αγώνες, που έχουμε δώσει. Και αυτή την ήττα την γνωρίσαμε γιατί εμείς δεν παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση. Θεωρώ ότι ο χρόνος θα φέρει πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα για τους φίλους του Πανιωνίου».

Θα είναι έτοιμος ο «Ιστορικός» στην επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς; «Σίγουρα θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας», είναι η απάντηση του Σαλούστρου. «Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Από την προσεχή Παρασκευή (4/10) έως την Κυριακή (6/10) θα πάρουμε μέρος στο τουρνουά του Ρεθύμνου, την επόμενη Τετάρτη (9/10) έχουμε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, το Σάββατο (12/10), που ακολουθεί πρεμιέρα Πρωταθλήματος και στην συνέχεια την Τετάρτη (16/10) πρεμιέρα στο Eurocup».

«Είμαστε έτοιμοι να «χτυπήσουμε» όλα τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη ανεξαρτήτως αντιπάλου», σημειώνει ο 23χρόνος γκαρντ φόργουορντ και υπογραμμίζει ότι: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θα σεβαστούμε όλους τους αντιπάλους, δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν, αλλά θα τους κοιτάξουμε όλους στα μάτια. Έχουμε νεανικό και πλήρες ρόστερ, δεν υστερούμε απέναντι σε κανέναν αντίπαλο και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και στις τρεις διοργανώσεις που παίρνουμε μέρος. Όπως μας λένε και οι προπονητές μας στόχος είναι να νικήσουμε όσο περισσότερους αγώνες γίνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα