Οξυγόνο για Φράιμπουργκ

18:35 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: OLYMPIASTADION
Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, η Φράιμπουργκ έφτασε στη τέταρτη εφετινή νίκη της επικρατώντας 2-0 της Χέρτα, μέσα στο Βερολίνο, στο ντέρμπι της ουράς. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης.
Στο 14ο λεπτό ο Γκέντε από τα δεξιά και παρά τη πίεση του Μπρουκς έβγαλε τη σέντρα και ο Κλάους πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η Χέρτα Βερολίνου ήταν ανύπαρκτη, επιθετικά, σε ένα μέτριο προς κακό πρώτο μέρος και για τις δυο ομάδες. Στην επανάληψη, η Φράιμπουργκ "καθάρισε" το παιχνίδι στο 52ο λεπτό όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο τερματοφύλακας της Χέρτα, Κραφτ, δεν βγήκε και ο Φίλιπ πετάχτηκε με κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Μετά το δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν και η Φράιμπουργκ κράτησε με άνεση το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Σημειώνεται πως η Χέρτα Βερολίνου αγνοεί τη νίκη εντός έδρας εδώ και δυο μήνες και βρίσκεται στη 16η θέση που οδηγεί σε πλέι οφ παραμονής.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κραφτ, Πέκαρικ, Χέγκελερ, Μπρουκς, Πλάτενχαρντ, Ρόνι (64' Χοσογκάι), Σκιέλμπρεντ, Καλού (75' Βάγκνερ), Σουλζ (46' Μπέερενς), Στόκερ, Σίμπερ
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπούρκι, Ρίτχερ, Χον, Τορεχόν, Γκούντερ, Σοργκ (86' Σούστερ), Νταριντά, Σμιντ, Κλάους, Γκέντε, Φίλιπ (82' Κατ)

Αννόβερο-Πάντερμπορν 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: HDL ARENA
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με ανατροπή πέτυχε η Πάντερμπορν στην "HDL ARENA" κερδίζοντας 2-1 το Ανόβερο.
Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν κακό με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις καλύτερες στιγμές με τον Μέα στο 22' και το 42'. Όμως, στην επανάληψη έγιναν όλα.
Στο 65ο λεπτό η Πάντερμπορν χάνει μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κοτς περνάει τον τερματοφύλακα Τσίλερ, πλασάρει αλλά ο Αλμπορνόζ έσωσε πάνω στη γραμμή. Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Πάντερμπορν στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχεται γκολ. Από εκτέλεση φάουλ, ο Χοσέλου με κεφαλιά πάσα βρίσκει τον Μαρσέλο που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 με το πρώτο του γκολ στα γερμανικά γήπεδα.
Ωστόσο, η Πάντερμπορν έφτασε στην ανατροπή μέσα σε επτά λεπτά. Στο 69' ο Λάκιτς περνάει στο παιχνίδι και τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά, από σέντρα του Χάρτχερζ, σκοράρει για το 1-1 της Πάντερμπορν στο πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 2015.
Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 79ο λεπτό με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Μέα.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Τσίλερ, Περέιρα, Μαρσέλο, Σουλζ (46' Σόμπιχ), Άλμπορνοζ, Σμίντεμπαχ, Σανέ, Μπριάντ (65' Μπίτενκουρτ), Κιγιοτάκε, Στιντλ, Χοσέλου
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Κρούζε, Χάινλοθ, Ράφα, Χουνεμάιερ, Χάρτχερζ, Ζίγκλερ (69' Λάκιτς), Μπάκαλορζ (67' Ρουπ), Κοτς, Μέα, Βράντσιτς, Κατσούνγκα (83' Στόπελκαμπ)

Keywords
Τυχαία Θέματα