Ουζουνίδης: Δεν είναι για ψηλά ο ΠΑΟ

14:07 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πλατανιάς Χανίων μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ισοπαλίες και ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε πως στα ματς με Βέροια και Παναθηναϊκό το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του και πρόσθεσε πως ο Πλατανιάς δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Όσο για τον Παναθηναϊκό, σημείωσε πως δεν μπορεί να φτάσει ψηλά με το ρόστερ που έχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων στον SENTRA FM 103.3
-Για

τις σερί ισοπαλίες και το χθεσινό 1-1 με τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε πως θα ήμασταν εμείς οι νικητές. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια και κάναμε κλασικές και περισσότερες ευκαιρίες. Χάσαμε το 2-0 και στην επόμενη φάση δεχθήκαμε την ισοφάριση. Σε όσα παιχνίδια σκοράραμε ισοφαριστήκαμε και σε ένα που δεν πετύχαμε γκολ δεν δεχθήκαμε.
Η ψυχολογία σίγουρα παίζει ρόλο και πρέπει να διαχειριστούμε κάπως αλλιώς κάποιες καταστάσεις για να το βελτιώσουμε αυτό. Δεν είναι ότι καθόμαστε πίσω και δεχόμαστε ισοφάριση. Φτιάχνουμε ευκαιρίες, κάνουμε αντεπιθέσεις. Δυστυχώς ούτε χθες πήραμε 3 βαθμούς και αυτό μας λείπει. Η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση, οι νέοι ποδοσφαιριστές γνωρίζονται, ξεπεράσαμε και κάποια προβλήματα που είχαμε με τραυματισμούς και περιμένω καλύτερο ποδόσφαιρο και ελπίζω οι νίκες να έρθουν γρήγορα.
Και στα τρία παιχνίδια στην έδρα μας και είχαμε προηγηθεί και ελέγχαμε το παιχνίδι. Οι λεπτομέρειες, σημαντικές βέβαια σε τέτοιο επίπεδο, έκριναν τα παιχνίδια. Κυρίως από τα λάθη μας γιατί την τύχη ή την ατυχία την προκαλείς εσύ. Θα έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον 4 βαθμούς ακόμα. Με Βέροια και Παναθηναϊκό ήταν άδικες ισοπαλίες. Ήταν δικά μας παιχνίδια και πετάξαμε τους βαθμούς».
-Για τη συνέχεια και το πρωτάθλημα: «Πάμε στην Τούμπα σε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Τα μπάτζετ των ομάδων δεν έχουν μεγάλες διαφορές, ούτε η ποιότητα ποδοσφαιριστών. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ξεχωρίζουν, Αστέρας, Ατρόμητος θα ανέβουν, Γιάννινα, Ξάνθη έχουν κρατήσει τον κορμό τους.
Οι άλλες ομάδες βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο. Χρειάζεται πάντως και ηρεμία γιατί βλέπεται στη χώρα μας τι γίνεται. Ένα δυο άσχημα αποτελέσματα, γεια σας ο προπονητής.... Καμία ομάδα δεν βγήκε Ευρώπη ούτε έπεσε από τις 10 πρώτες αγωνιστικές ή τον πρώτο γύρο. Το πρωτάθλημα εφέτος είναι μαραθώνιος, θέλει συγκέντρωση, υπομονή και δουλειά για να βελτιώνεσαι».
-Για το αν ο Πλατανιάς θα κινδυνέψει: «Δεν είμαστε ομάδα για να κινδυνέψουμε. Είμαστε μια καλή ομάδα και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Αλλάξαμε παίκτες, πολλά παιδιά βρίσκονται για πρώτη φορά μακριά από τη χώρα τους, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής».
-Για τον Ναζλίδη που ήταν για αλλαγή πριν το γκολ: «Χτύπησε νωρίς στο ματς και αγωνιζόταν τραυματίας. Σκεφτόμασταν να τον κάνουμε αλλαγή, αλλά το αφήσαμε για το ημίχρονο. Έκανε ένεση, πονούσε και δεν συνέχισε. Πιστεύω πως αν ο Θωμάς έπαιζε, έχει τέτοια ποιότητα που μπορεί να μας έδινε πιο εύκολα και το δεύτερο γκολ».
-Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Προσπαθεί να παίξει με συγκεκριμένο στιλ και εμείς θέλαμε να το χαλάσουμε. Πιέζαμε ψηλά και ποντάραμε στην απειρία των αμυντικών. Είναι ταλαντούχα παιδιά, που μπορεί στη διάρκεια της σεζόν να πάνε καλύτερα, αλλά είναι άπειρα. Μεσοεπιθετικά ο Παναθηναϊκός έχει κάποιους καλούς παίκτες αλλά είναι και θέμα προπονητή να αποκτήσει συνοχή. Με το να αλλάζουν, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και σε εμάς, παίκτες και θέσεις, δεν βοηθάει.
Εκεί πάντως που φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα είναι η απειρία παικτών στην άμυνα και το πολύ ανοιχτό παιχνίδι που θέλει να κάνει, καθώς αν πιεστεί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Αν στον Παναθηναϊκό έχουν στόχο να πορευτούν έτσι πρέπει να επιμένουν με τα όποια λάθη ποντάροντας στη βελτίωση. Αν ο στόχος τους είναι να πάνε πιο ψηλά, δεν θα είναι καθόλου εύκολο αυτό. Όλα εξαρτώνται από τι θέλει η διοίκηση από αυτή την ομάδα».
-Για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά και φαίνεται ήδη. Στο Champions League δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα. Έχει νέους παίκτες που ατομικά είναι πάρα πολύ καλοί, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια. Ελπίζουμε να πάνε καλά οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη γιατί αυτό είναι αλυσίδα και για τις υπόλοιπες ομάδες και δεν πρέπει να μένουμε στο οπαδικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα