Ουζουνίδης: Δεν είμαστε αχάριστοι

20:56 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε όμως πως δεν πρέπει να είναι αχάριστοι καθώς δεν μπήκε η ομάδα του στο ματς.

«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε όμως αχάριστοι και δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν.

Γενικά δεν μπήκαμε όπως θέλαμε στο παιχνίδι και ίσως μας δημιούργησε άγχος το γεγονός πως θέλαμε πολύ τη νίκη. Μέσα από αυτές τις συγκυρίες όμως και τα νέα παιδιά πρέπει

να μαθαίνουν και στα εύκολα και στα δύσκολα

Αν είναι να κρατήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι είναι η αντίδραση μετά το γκολ. Συνήθως τέτοια παιχνίδια (σ.σ. όπως το σημερινό) τα χάνεις, αλλά δείξαμε καλά στοιχεία και κυρίως ποδοσφαιρικό εγωισμό μετά το γκολ που δεχθήκαμε.

Τα καλά στοιχεία όμως έπρεπε να τα δείξουμε νωρίτερα κι όχι μετά το γκολ του Λεβαδειακού. Συνεχίζουμε την δουλειά και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο για να είμαστε πιο άνετα βαθμολογικά και να κάνουμε καλές γιορτές» δήλωσε ο Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα