Ούτε τώρα η Εσπανιόλ

14:57 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 3-3
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατ
Χωρίς νίκη έμεινε η Εσπανιόλ στη φετινή σεζόν, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στην Αθλέτικ Μπιλμπάο
Η Εσπανιόλ μπήκε καλά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Χάβι Λόπες μετά από ασίστ του Βερδού. Η Μπιλμπάο είχε δοκάρι με τον Αντούριθ στο 28ο λεπτό, ενώ στο 40' ο Λονγκό αστόχησε από καλή θέση.
Η Εσπανιόλ έκανε δύο τα τέρματά της στο 44ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Βερδού μετά από απόκρουση του Ιραϊθόθ σε σουτ του

Λονγκό.
Οι Βάσκοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και μείωσαν στο 55' με το κοντινό σουτ του Αντούριθ, ενώ στο 60' η κεφαλιά του Αντούριθ πέρασε μόλις άουτ.
Η Μπιλμπάο έφερε το ματς στα ίσια με τον Γιορέντε στο 70ο λεπτό, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, καθώς μόλις είχε μπει στο ματς.
Η Εσπανιόλ πήρε ξανά τα προβάδισμα στο 80' με κοντινό πλασέ του Λονγκό μετά από όμορφη μπαλιά του Βακασό, αλλά ο σκόρερ αποβλήθηκε καθώς έβγαλε την μπλούζα του και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η Μπιλμπάο πίεσε στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου με τον Αντούριθ στο 83ο λεπτό.
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Άλβαρες, Λόπες, Ροντρίγκες, Μορένο, Καπντεβίλα (74' Τεχέρα), Φορλίν, Σάντσες, Βεδού, Βακασό (82' Άλβαρεζ), Φόντε (63' Στουάνι), Λονγκό.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Γκουρπέγι, Αμορεμπιέτα, Πέρες (40' Σαν Χοσέ), Ιτυράσπε, Ντε Μάρκος (46' Γκόμες), Λόπεθ (70' Γιορέντε), Μουνιαΐν, Σουσαέτα, Αντούριθ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα