Όταν ο Αρδίζογλου στρίμωξε τον Τσίπρα!

16:46 12/7/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως διαβάσατε χθες, δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Χρήστος Αρδίζογλου και ο Νίκος Χρηστίδης, παρακολούθησαν μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ολλανδία. Οι δύο παλιές δόξες της Ένωσης, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσαν να μη συζητήσουν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσίπρας

έδειξε -στην εν λόγω συνάντηση- θετική στάση για την «Αγιά Σοφιά», όμως οι παλαίμαχοι ήθελαν... πράξεις.
Χαρακτηριστικό είναι σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» (στη στήλη «ΒΗΜΑτοδότης»): «Ήθελε ο Αλ. Τσίπρας να παρακολουθήσει τον αγώνα Αργεντινής - Ολλανδίας ως φανατικός οπαδός της Αργεντινής, μαζί με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν του ήρθαν έτσι όπως τα ήθελε. Να σημειώσω ότι κάτι παρόμοιο έκανε και ο Γ. Παπανδρέου στον τελικό του Euro 2004, αλλά με τον κ. Τσίπρα είναι κάπως διαφορετικά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξέρει από μπάλα. Τι ήθελε να δει τον αγώνα με τους παλαίμαχους; Νόμιζε ότι θα μιλούσαν μόνο για μπάλα; «Δεν μου λες, πρόεδρε, πού θα βρεις εσύ τα λεφτά εάν γίνεις κυβέρνηση;» τον ρώτησε ο παλαιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Χρ. Αρδίζογλου. Και προτού προλάβει να δώσει απάντηση ήρθε και δεύτερη ερώτηση «καπάκι»: «Με τη διαφθορά πες μου τι θα κάνεις».
Ποδόσφαιρο ήθελε να παρακολουθήσει ο άνθρωπος, όχι να διεξαγάγει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή και απάντησε γενικόλογα. Έλα όμως που ο κ. Αρδίζογλου επέμενε: «Αυτά που είπες για το γήπεδο της ΑΕΚ είναι καλά, με έπεισες, αλλά γιατί δεν τα βγάζεις και σε ανακοίνωση να τα στείλεις στα σπίτια των οπαδών της;» ρώτησε ξανά. Τη σκυτάλη την πήρε ένας άλλος ΑΕΚτζής, ο Νίκος Χρηστίδης: «Να ξέρεις, πρόεδρε, εμείς σε στηρίξαμε, αλλά θα είμαστε οι πρώτοι που σου κάνουμε κριτική εάν κάνεις λάθος». Και εκεί που ένιωθε στριμωγμένος από τις ερωτήσεις έρχεται και τον αγκαλιάζει ο Μιχ. Κωνσταντίνου του Παναθηναϊκού, ομάδα που υποστηρίζει ο πρόεδρος και η συζήτηση περιεστράφη στο μέλλον του Παναθηναϊκού. Πήρε όμως και ένα δώρο. Ηταν μία φωτογραφία του Μέσι με ιδιόχειρη αφιέρωση (από αυτές που δίνει επισήμως στους VIP η Μπαρτσελόνα) και ένα κασκόλ της ομάδας που του έκανε δώρο ο επίσης παλαίμαχος Νίκος Μάλλιαρης».

Keywords
Τυχαία Θέματα