Ακόμα να το χωνέψει ο Ρονάλντο

14:16 12/7/2014 - Πηγή: AEK365

Το 1-7 στον ημιτελικό από τη Γερμανία είναι κάτι που ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει ο Ρονάλντο ο οποίος δεν έκρυψε πως παραμένει σοκαρισμένος με όσα είδε στο Μινεϊράο.
Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος τόνισε: "Δεν έχω ξεπεράσει ακόμη το σοκ αυτής της ήττας και μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος πολλών ανθρώπων στη Βραζιλία. Θα μας πάρει καιρό να το χωνέψουμε. Εγώ βρισκόμουν σε μπουθ σχολιαστών και δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που γίνονταν στον αγωνιστικό χώρο. Πραγματικά απίστευτο...
Είναι

πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για αίτια. Πρέπει να εξετάσουμε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια για να βρούμε λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον".
Ο Ρονάλντο μίλησε για τον τρόπο που διοργάνωσε η Βραζιλία το Παγκόσμιο Κύπελλο: "Όσοι ήρθαν από όλα τα μέρη του κόσμου, ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο και τη κουλτούρα της Βραζιλίας. Επιπλέον, είδαν ωραίο θέαμα και μερικά σπουδαία παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος για αυτό, αφού πριν την έναρξη του τουρνουά υπήρχαν αρκετά προβλήματα. Βέβαια, τα προβλήματα παραμένουν και σαν κράτος πρέπει να τα λύσουμε. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήμασταν καλοί οικοδεσπότες και δεν υπήρξαν δυσάρεστα περιστατικά, παρά τους φόβους των περισσότερων όταν ξεκίνησε η διοργάνωση".
Τέλος, ο Ρονάλντο έδωσε συγχαρητήρια στον Μίροσλαβ Κλόζε που τον ξεπέρασε και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ: "Πρώτα από όλα συγχαρητήρια. Του αξίζουν τα εύσημα για το γεγονός ότι έχει πετύχει 16 γκολ. Όταν ισοφάρισε το δικό μου ρεκόρ στο παιχνίδι με τη Γκάνα, τον είχα συγχαρεί μέσω μηνύματος στο Twitter. Ειλικρινά, δεν έχω κανένα πρόβλημα που έσπασε το ρεκόρ...".

Keywords
Τυχαία Θέματα